Új számítógépem van a régi winchester át lett rakva. Vannak dolgok amiket nem találok képek, dokumentumok. Miért? Hogy lehet hogy elvesznek?
Szia!
Ha volt rajta Windows, és a Windows által biztosított képek, dokumentumok mappát használtad, akkor ott van az.
Nyisd meg a lemezt, majd az Users mappán belül a felhasználói mappában megtalálod a photos, documents, downloads mappákat, és ott lesznek.
Az asztalon voltak és már jártam igy amikor ujra lett telepitve a gépem.
Nem felejtettem el hova mentettem mert sok dolog eltünt az asztalról amit fejből is tudom hogy ott volt
Valószínűleg más felhasználói fiók került kialakításra vagy teljesen újra lett telepítve a Windows.
A C:\Users (vagy magyarul C:\felhasználók) mappában keresd meg a régi profilodat (a korábban használt felhasználóneved vagy ahhoz hasonló nevű mappában) és ott lesz a Desktop almappában.
Viszont nem biztos, hogy azonnal hozzáférsz. Ha nem, akkor
1., Vedd saját tulajdonba a mappát Jobb klikk\Tulajdonságok\Biztonság\Speciális, majd fent a tulajdonos módosítása az új felhasználónevedre, majd
2., szintén a Biztonságnál felül Szerkesztés, majd Hozzáadás és adsz teljes jogosultságot az új felhasználónevednek.
Nem illendő az asztalra menteni.
Könyvtárba kell. Különben így jársz..
" már jártam igy amikor újra lett telepítve"
ha újra telepítetted a rendszert erre a meghajtóra, akkor annyi. Pláne, hogy gondolom csak egy partíciód volt >> C
Próbálkozhatsz adatvisszaállítóval, pl Recuva, mély kereséssel ugyan, ha valamit talál(zöldpötty) külső!!! meghajtóra mentsd! Nem sok eséllyel.
Érdemes 2 db/C-D partíciókat csinálni. C rendszer, D adatok.
Mindent a D-re menteni, ha újrahúzod akkor csak a D-n lévők nem lesznek formázva.
Kedves 8-as hozzászóló.
Igen vannak ezért kérdezek nem mindenki ért úgy a számítástechnikához főleg az én korosztályom.
De ha az én szakmámhoz nem tudsz hozzászólni én is írhatnám hogy vannak gondok.
Köszönöm a válaszokat a többieknek és a segítséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!