Milyen dokumentumot kell feltölteni a TikTok üzleti regisztráció befejezéséhez?
Figyelt kérdés
Egyéni vállalkozásként szeretném végrehajtani az üzleti regisztrációt. Hiába feltöltöm a webes ügysegédről kifotózott adataimat, nem fogadja el.dec. 1. 12:05
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezeken túl vagyok. Egyéni vállalkozó vagyok, nyilvántartási számom van és nem cégjegyzékszámom, az e cégjegyzékben nem szerepelek.
dec. 1. 13:14
3/4 anonim válasza:
"A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kezeli és működteti 2020. július 1-jétől
- az egyéni vállalkozók nyilvántartását,
- a Webes Ügysegéd egyéni vállalkozói bejelentésekre szolgáló felületét, valamint
- az egyéni vállalkozók nyilvántartásának nyilvános lekérdezőfelületét is."
Vagyis nem a Tiktok által elvárt
"Ministry of Justice (IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM)"
állítja ki, hanem a NAV, ami dokumentumon a
"Registration number (Cégjegyzékszám)"
nem szerepel.
Ez esetben érdemes felkeresni a Tiktok ügyfélszolgálatát,
és megérdeklődni, hogy mi a helyzet az egyéni vállalkozók (individual entrepreneurship) esetében.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor jól gondoltam én is, hogy a TikTok által elvárt dokumentum az én esetemben nem elvárható.
dec. 1. 14:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!