Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Aki ért a virtualboxhoz Amiko...

Nyerges Levente kérdése:

Aki ért a virtualboxhoz Amikor Windows 98-at töltök Virtualboxra akkor mikor elindul akkor kiad 1 hibaüzenetet És ha ki x-elem akkor nem tudom használni Segít valaki?

Figyelt kérdés

jan. 20. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi a hibaüzenet? Ez a kérdés lényege, hogy ha valami hiba van akkor azt kell megoldani. Addig is van alternatív megoldás, ha másik emulátort használsz (Vmware, Hyper-V) és hátha jobban támogatja.
jan. 20. 17:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Ugye elindult a Windows 98

De volt 1 hibaüzenet

Olyan hibaüzenet volt a telepítéskor is de azt mondták a videóban amit néztem hogy az normális hogy van

A videóban az embernek nem volt hibaüzenete

jan. 20. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Istenem.. Hogy lehetsz ennyire világtalan? A HIBAÜZENET az azért HIBAÜZENET, hogy közölje a felhasználónak mi a probléma...

A "kiad 1 hibaüzenetet" szinte semmi infó nekünk, nem tudunk segíteni. Milliárd hibaüzenet lehet, kezdjünk el tippelgetni?!

jan. 20. 18:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Jogos

Szerintem elhallgatok

jan. 20. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért nem másolod be? Ha nem is tudod értelmezni, akkor kiírod a képernyőről mi az. Próbálnánk segíteni, de rajtad múlik milyen infót adsz meg.
jan. 20. 20:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Megoldottam
jan. 21. 01:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Az is az egyik fő célja ennek az oldalnak, hogy másoknak segíts.

Tehát leírnád mi volt a probléma, és a megoldás rá? Lehet a jövőben (akár évek múlva) megtalálják a kérdésed, és a választ is rá.

jan. 21. 17:28
 8/8 A kérdező kommentje:

A hibaüzenetet lehúztam nagyon le (ez szépen meg volt fogalmazva xd) és mikor rányomtam a start menüre akkor eltűnt

Technikailag figyelmen kívül tudtam hagyni

jan. 22. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!