Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jól gondolom,hogy ez a legerős...

Jól gondolom,hogy ez a legerősebb hardver Windows 98 SE alá,amin még hibátlanul megy?

Figyelt kérdés

Gigabyte K8NS Socket 754 alaplap(de igazából bármelyik 754-es alaplap,ahogy elnéztem mindre volt 98as driver.)

AMD Athlon 64 3700+ (egy magos,nem HT-s processzor)

512MB DDR400 Ram(többnél úgy tudom meghülyül)

Nvidia Geforce 6800 Ultra( ahogy elnéztem,ez volt a legerősebb videokártya,amire volt Win98ra driver.

40GB IDE HDD(úgy tudom a Win98 40Gb-t kezelt max)

2021. ápr. 29. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben most te vagy a legjobban informált. :D
2021. ápr. 29. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A RAM lehet több, csak kell hozzá az Unofficial Windows 98 Second Edition Service Pack, és a merevlemez is lehet nagyobb, kis trükközéssel még 127 GB is.
2021. ápr. 29. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

SSD-vel jobb. De még egy SD kártyával is előrébb vagy.. szekvenciálisban ugyan nem, de 4K-ban igen, szóval brutálreszponzív lesz. Csak általában ezek az átalakítók nem tudnak master-sleeve viszonyban működni, így egymaguk elhasználnak egy alaplapi ide helyet mindenképp.

Esetleg CF kártya.

Van egy csomó ilyen témájú videó amúgy youtube-on. Szoktam nézegetni ilyeneket.. érdemes rákeresni. De így emlékezetből meg nem mondom, hogy milyen konfigokat építettek.

2021. ápr. 29. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Átalakító nem kell,mert az alaplapon már van SATA port. [link] Amúgy úgy tudom SATA-ra is felmegy, ha az alaplapon nincs az ACHI mód bekapcsolva. Az ilyen régi alaplapok meg a SATA-t nem natívként kezelték. Amúgy XPnél hallottam olyat, hogy hamar kicsinálja az SSD-t, ez igaz, valamint ha igen, akkor 98-ra is?
2021. ápr. 29. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!