Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehet? Valaki segítsen mert tényleg nem értem magam!
Figyelt kérdés
Az van, hogy akármikor szeretek valakit és viszont szeret akkor már az az érzés van bennem, hogy nem akarom őt, de ha jót beszélgetek vele (írásban) akkor már megint szeretni kezdem úgymond, és előben meg folyamatosan a figyelmére vágyom, ha nem ír akkor kicsit zavar és gondolok rá néha, de ha unalmas a téma (írásban) akkor viszont megint azt érzem, hogy talán nem is szeretem.
Meg van olyan, hogy egy kapcsolatban is hirtelen elhalványulnak az egyik nap az érzéseim majd másnap megint szeretem.
dec. 30. 20:45
2/6 anonim válasza:
idiótaság és hormonok már bocs de sok sikert egyszer teljesen tiszta leszel már magadban és megtalálod majd a szerelmet
3/6 anonim válasza:
Egyrészt a hormonok is ingadoznak, meg ilyenkor egy csomó változás megy végbe az agyban (pl. új érzések), amik okozhatnak ilyeneket.
4/6 anonim válasza:
Szereted, oké. Vonzódsz hozzá, jófejnek tartod. Összetúrnád a haját, meg ő is belédtúrna -nyilván-.
De ez nem szerelem. Ez a lényeges.
5/6 anonim válasza:
Ez teljesen normális, mint ahogy az előbbiekben mondták már, a hormonok is befolyásolják. Ez a tini korban teljesen normális, nem vagy belé szerelmes, inkább a figyelmét szeretnéd.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy tudat alatt félsz az érzelmeidtől, ezért ha valaki viszont szeret, inkább visszavonulót fújsz magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!