Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem sima a játék?

Mért nem sima a játék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Call of Duty: Modern Warfare III (2023) játékról lenne szó. a játékot, 1080p DLSS balenced beállítással játszom 165hz-n. van 180 fps-em de még is olyan mint ha 60 fps-em lenne.

ilyen darabos a játék! meg néha meg is akad 1 másodpercre de így nagyon gyorsan. ezt úgy értsd, hogy játszol egy 240hz monitoron 1 hónapig. és utána eléd raknak egy 60hz monitort.

na az én esetem most ugyan ez, csak egy monitoron történik. sajnos másképp nem tudom el magyarázni! a játékban és a Windows 11-en is be van állítva a 165hz.

ja és azt hozzá teszem, hogy eleinte semmi probléma nem volt. és egyik alkatrész sincs 100%on kivéve a gpu.

i5 13450HX 10 mag 16 szál

16 GB RAM DDR5 4800MHZ

RTX 4060 8G 140W

512 GB m.2 nvime SSD

1440p 165hz monitor

és igen ez egy laptop.

okt. 18. 17:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

hát sajnos igen. azt hiszi a hülye gyerek, hogy egy 140w ellátott laptop 4060 gpu gyenge. és nem fogja fel a hülye parasztja, hogy a felsorolt játékok amiket fel soroltam neki, mind gond nélkül fut ahogyan kell.

csak a Call of Duty: Modern Warfare III (2023)-al volt gondom. 180 fps-em van, de ö akkor is rá mondja hogy ez fps probléma. hogy lehet valaki ilyen fogyatékos? vagy itt éli ki magát? ha fps gondjaim lennének a játékkal, akkor nem 180 fps-el futna a játék.

ahogy mondod sok az idióta.

okt. 18. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!