Mért nem sima a játék?
Sziasztok!
Call of Duty: Modern Warfare III (2023) játékról lenne szó. a játékot, 1080p DLSS balenced beállítással játszom 165hz-n. van 180 fps-em de még is olyan mint ha 60 fps-em lenne.
ilyen darabos a játék! meg néha meg is akad 1 másodpercre de így nagyon gyorsan. ezt úgy értsd, hogy játszol egy 240hz monitoron 1 hónapig. és utána eléd raknak egy 60hz monitort.
na az én esetem most ugyan ez, csak egy monitoron történik. sajnos másképp nem tudom el magyarázni! a játékban és a Windows 11-en is be van állítva a 165hz.
ja és azt hozzá teszem, hogy eleinte semmi probléma nem volt. és egyik alkatrész sincs 100%on kivéve a gpu.
i5 13450HX 10 mag 16 szál
16 GB RAM DDR5 4800MHZ
RTX 4060 8G 140W
512 GB m.2 nvime SSD
1440p 165hz monitor
és igen ez egy laptop.
hát sajnos igen. azt hiszi a hülye gyerek, hogy egy 140w ellátott laptop 4060 gpu gyenge. és nem fogja fel a hülye parasztja, hogy a felsorolt játékok amiket fel soroltam neki, mind gond nélkül fut ahogyan kell.
csak a Call of Duty: Modern Warfare III (2023)-al volt gondom. 180 fps-em van, de ö akkor is rá mondja hogy ez fps probléma. hogy lehet valaki ilyen fogyatékos? vagy itt éli ki magát? ha fps gondjaim lennének a játékkal, akkor nem 180 fps-el futna a játék.
ahogy mondod sok az idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!