Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fél órája törölgetek az...

Fél órája törölgetek az e-mail fiókomból, de még mindig ezt írja: A tárhely megtelt, nem küldhet és nem fogadhat üzeneteket. Mi a bánatért?

Figyelt kérdés
[link]
szept. 9. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Az Outlook belinkelésével nem sokra mentünk. Google fiókod van? Lehet a fotók alkalmazásba a videók/képek többet foglalnak mint a Kbites emailek. Outlook fiók esetén nem tudom.
szept. 9. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A kukát is üríteni kell, különben 30 napig még ott parkolnak a törölt üzenetek. És ahogy írták, a csak szöveges üzenetek nem foglalnak semmi helyet. Szűrd ki őket csatolmány méret szerint, és azokból törölj.
szept. 9. 17:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Hotmailról van szó.

Nincs kép, videó.

Ürítettem a törölt elemek mappát is, de nem változott semmi.

szept. 9. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt is megosztott fiókról van szó, mint a Google esetében. A Microsoft fiókod tárhelye osztozik a Onedrive, Office, és Outlook szolgáltatásokkal. Így ha az foglalja, akkor az is telíti.

Felül a fogaskerék (beállítások) ikont megnyitva a felugró panelen az Általános/tárterület részen látod az eloszlást.

szept. 9. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
A fogaskerék megvan, de eloszlást nem látok.
szept. 10. 06:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Próbáld kép alapján, ez a panel látszik a fogaskerék ikonra kattintva:

[link]

szept. 10. 07:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kell lennie egy olyan funkciónak, ami kilistázza neked email melléklet méret szerint a legmagyobbakat.

Illetve javaslat. A hírleveleket írdemes törölni. Keress rá a leiratkozás és az unsubscribe szavakra. Ezek mind felesleges hírlevelek, törölhető mind.

szept. 10. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!