Fél órája törölgetek az e-mail fiókomból, de még mindig ezt írja: A tárhely megtelt, nem küldhet és nem fogadhat üzeneteket. Mi a bánatért?
szept. 9. 17:10
1/7 anonim válasza:
Az Outlook belinkelésével nem sokra mentünk. Google fiókod van? Lehet a fotók alkalmazásba a videók/képek többet foglalnak mint a Kbites emailek. Outlook fiók esetén nem tudom.
2/7 anonim válasza:
A kukát is üríteni kell, különben 30 napig még ott parkolnak a törölt üzenetek. És ahogy írták, a csak szöveges üzenetek nem foglalnak semmi helyet. Szűrd ki őket csatolmány méret szerint, és azokból törölj.
3/7 A kérdező kommentje:
Hotmailról van szó.
Nincs kép, videó.
Ürítettem a törölt elemek mappát is, de nem változott semmi.
szept. 9. 20:03
4/7 anonim válasza:
Itt is megosztott fiókról van szó, mint a Google esetében. A Microsoft fiókod tárhelye osztozik a Onedrive, Office, és Outlook szolgáltatásokkal. Így ha az foglalja, akkor az is telíti.
Felül a fogaskerék (beállítások) ikont megnyitva a felugró panelen az Általános/tárterület részen látod az eloszlást.
5/7 A kérdező kommentje:
A fogaskerék megvan, de eloszlást nem látok.
szept. 10. 06:42
6/7 anonim válasza:
Próbáld kép alapján, ez a panel látszik a fogaskerék ikonra kattintva:
7/7 anonim válasza:
Szerintem kell lennie egy olyan funkciónak, ami kilistázza neked email melléklet méret szerint a legmagyobbakat.
Illetve javaslat. A hírleveleket írdemes törölni. Keress rá a leiratkozás és az unsubscribe szavakra. Ezek mind felesleges hírlevelek, törölhető mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!