Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem válaszol?

Miért nem válaszol?

Figyelt kérdés
Bocsi, hogy ide írom, de itt talán többen nézelődtök. Viber problémám van. Ő írt rám, válaszoltam, de nem megy vissza az üzenetem, csak egy pipa van. Biztos, hogy nem látja a válaszom, most is elérhető. Néha mással is van ilyen Viberen. Mi lehet a megoldás? Frissítettem, újraindítottam a telóm. Az lehet baj, hogy nincs benne a névjegyzékben, mivel egy általam nem elmentett számról írt?
júl. 22. 16:51
 1/3 anonim válasza:
Nálam is sokszor csinál ilyet. Pl most nemrég. Írtam még egy üzenetet, és akkor már két pipa volt ott.
júl. 22. 16:52
 2/3 anonim válasza:
Ilyenkor náluk lehet valami probléma a nettel, hogy nem megy át. Ez kimaradt.
júl. 22. 16:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolok. Írtam megint neki, de ugyanúgy egy pipa. Mostanában nagyon vacak a Viber, lehet erre nincs is megoldás, max egyszer majd megkapja
júl. 22. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!