Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zokonvehető az, ha írsz a pàrodnak délután kb 5 körül, és még utána kérdezed,hogy van,minden okes- e, de nem válaszol rá,csak másnap?
Figyelt kérdés
júl. 2. 15:37
1/20 anonim válasza:
Részemről igen. De nem vagyunk egyformák.
2/20 anonim válasza:
Az igen. Max este azért írhatott volna.
4/20 Antiszociális lény válasza:
Én zokon venném, bár nem akarok gyerekesnek tűnni.
5/20 anonim válasza:
hm, nos elég gáz, ennyire fontos lennél neki? mióta vagytok együtt és milyen pár ? párkapcsoalat, vagy távbarát?
6/20 anonim válasza:
talán függő vagy és már az agyára mész, hogy mindig irogatsz neki, vagy nézi a tiktokos okositást, hogy tartsd magad távol és akkor még jobban érdeklődsz felőle, szivat direkt ? ez inkább játszmázásnak tünik, hogy fokozza a feszkót, hogy érdeklődj jobban iránta, nem tartom ezt nagyon őszinte hozzá állásnak.
7/20 anonim válasza:
Attól függ mi miatt nem írt vissza. Van olyan ok amit nem vennék zokon.
8/20 anonim válasza:
Szerintem igen, csak ezzel meg az a baj, hogyha “zokon veszed”, akkor azzal még jobban elmarod magad mellől. Mert ő vagy ilyen típus, aki csak lazáról veszi a kapcsolatot, vagy nem vagy fontos neki.
Nekem volt részem ilyenben is, és így visszagondolva egy fabatkát sem ért az a kapcsolat.
Ahol tényleg szerettük egymást, fontosak voltunk egymásnak, ott volt normális kommunikáció, nem fordult elő ilyen.
Persze más az, ha ez egyedi eset, de ha ez általánosan megtörténik, és neked ez nem jó, akkor gondolkozz el ezen a kapcsolaton. Én azt gondolom, hogy egy normális kapcsolatba, ahol szeretik egymást, ez nem fér bele.
9/20 anonim válasza:
Hacsak nem volt rá jó oka, akkor igen. Meg én lehet inkább felhívtam volna, amennyiben tudom, hogy nincsen semmi fontos dolga.
10/20 anonim válasza:
Amikor még nem éltünk együtt, akkor én nem zokon vettem volna hanem aggódtam volna. Mivel egyáltalán nem volt ilyen jellemző hogy eltűnjön, én felhívtam volna ha nem válaszol, és ha nem vette volna fel, tuti átmentem volna. De ez én vagyok, meg a mi kapcsolatunk. Ti milyen gyakran kommunikáltok egymással amikor nem vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!