Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zokonvehető az, ha írsz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zokonvehető az, ha írsz a pàrodnak délután kb 5 körül, és még utána kérdezed,hogy van,minden okes- e, de nem válaszol rá,csak másnap?

Figyelt kérdés
2024. júl. 2. 15:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Annyira ő nem kommunikatív,csak nekem ez kicsit néha kevés
2024. júl. 2. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen zokonvehető. Azért a párom valaki, hogy figyeljünk egymásra ne pedig ignoráljon mert ő nem kommunikatív. Ugyan már.. Inkább le se sz@r. Ha nem tudunk együtt lenne akkor normalis, hogy vagy beszélünk telefonon vagy írunk.
2024. júl. 2. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
6: A párunkkal napi szinten beszélünk és van esti elköszönés is. Tehát ilyen eset nem elfogadható, ha baj nem történik vele.
2024. júl. 2. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Ehhez nem kell kommunikatívnak lenni, hogy ne nézzen levegőnek. Mi ismerkedős szakaszban is mindig elköszöntünk egymástól este, reggel szintén ki mikor felébredt írt. Nyilván a munkahelyen nem olyan sűrün beszéltünk, de szünetben vagy ha volt pár percünk mindig kedveskedtünk a másiknak. Kapcsolaton belül el nem tudnám képzelni ezt hacsak nem lett rosszul, nem érte valami baleset esetleg. De én is tuti felhívtam volna, mert aggódtam volna miért nem válaszol.
2024. júl. 3. 08:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Amúgy bocs hogy így bekérdezek, de nem lehet hogy mással volt?
2024. júl. 3. 08:08
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
7-es vagyok, miért lettem lepontozva? Azért ha kórházba került, nem volt hálózati elérése sok órán át vagy hasonló, akkor miért legyek mérges rá???? :D
2024. júl. 3. 10:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#16, Nem tudom, talán mert láthatóan itt nem ez volt a helyzet. Nyilván ha utólag kiderül, hogy ez állt fenn, akkor nem merül fel a sértődés lehetősége.
2024. júl. 3. 14:49
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 milyen "helyzet"? Én a fenti kérdésre válaszoltam.

Továbbra se értem miért lettem a pokolig lepontozva, ha pl lehal a hálózat azzal mégis mit kellene csinálnia a páromnak??? Nem értem mi rosszat írtam... :D

2024. júl. 3. 14:51
 19/20 anonim ***** válasza:

“17 milyen "helyzet"? Én a fenti kérdésre válaszoltam.“

Persze, a kérdésre válaszoltál, csak ezek olyan értelmetlen válaszok, már bocs. Biztosan nem ilyen kivételes oka volt, különben a kérdező sem pörgött volna rajta.

2024. júl. 3. 15:30
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 nem ismerem a kérdezőt, nem tudom min pörög és min nem. A saját véleményemet tudtam leírni.
2024. júl. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!