Eltűnt minden a laptopomról, mit tegyek?
Ma bekapcsoltam laptopomat és azzal szembesültem, hogy minden eltűnt róla szinte. Olyan mintha vissza lett volna állítva gyári alapbeállításra viszont mégis van 2 alkalmazás (az egyik egy játék) amit én töltöttem le és az megmaradt, viszont minden másnak nyoma veszett.
Ez azért baj, mert minden egyetemi cucc ott volt a gépemen rajta tárolva és ez így most minden eltűnt. A dokumentumok mappa is teljesen üres. Mit tegyek?
#2 Vissza is hoztam innen
Köszönöm szépen;)
Na és akkor most jöhet a mantra, hogy a kicsit is fontos dolgokat TEDD FEL FELHŐBE, de minimum egy nyamvadt külső tárolóra (külső vinyó/pendrive), sőt akkor jársz a legjobban, ha mindkettőbe.
Nagyon sok fejfájástól kíméled meg magadat, ha a nem mennek valami kis hiba miatt a levesbe a számodra fontos dokumentumok, képek, videók, satöbbik.
Inkább külső HDD, vagy felhő szerintem.
A pendrieve-nál semmi előjele nincs, amikor elszáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!