Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ennyire fontos a felpont...

Miért ennyire fontos a felpontozás/lepontozás itt?

Figyelt kérdés
júl. 5. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Semennyire nem fontos, elvégre nem azt pontozzák, hogy hasznos-e hanem, hogy egyetértenek-e vele vagy szimpatikus. Az hogy valakivel sokan egyetértenek, nem feltétlen jelenti azt, hogy igaz is valami.

Szubjektív dolgokat eleve hülyeség lenne pontozni.

júl. 5. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nincs sok értelme. Mert az oldal felhasználóbázisának a nagy részét olyan szerencsétlen magányos bácsik alkotják, akik úgysem hajlandóak meggondolni a másik véleményt, hanem azonnal nyomják is a dislike-ot, ha valaki nem ugyanazt gondolja valamiröl, mint ök.
júl. 5. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Annyit hozzáteszek még, hogy föleg azok után nem tudom ezt a pontozást komolyan venni, miután olyan kérdések alatt is le lettek pontozva a válaszolók, mint hogy "Mi a neved" meg "Mi a kedvenc hónapod", stb 😂

#2-es vagyok

júl. 5. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
Mennyire?
júl. 5. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem sincs semmi értelme.

Egyrészt bizonyos felhasználó szeret saját maga ellensége lenni. Nem kevés olyan kérdést találok, amire, ha rákeresne Google-ön vagy más Search Engine-en akkor pillanatok alatt megkapná a választ. De, nem. Ide kell kiírni és várnia órákat/napokat, hogy megtudja amit keres, holott 5p alatt kilehetett volna túrni netről... Mint, ahogy ma láttam:

- https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

- https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

Aztán odaírják, hogy "Olvass dokumentációt" ahol le van írva minden. De nem hajlandóak rá, és várják a megváltót vagy a sült galambot. Mikor van Chrome-ba beépített translate vagy ott a ChatGPT (vagy más AI alapú chat), ami többé-kevésbé alkalmas akár konfiguráció írásra is. De idáig nem jutnak el. Aztán jön a lepontozás, mert "Nem mondta meg, hol van az arany tojást tojó tyúk".

De, ahogy felettem is mondták. Nem ért egyet, így instant lepontoz. Mondja a saját igazát, minden féle alátámasztó érv nélkül. De, ha én vagy más mond érvet is, nem veszi a fáradságot, hogy értelmezze.

Ahogy szoktam mondani a feleségemnek, hogy "Más hinni valamiben és más tudni valamit." Akkor jött rá milyen igazam volt, mikor kizárta magát, mert azt hitte, hogy a kulcs a táskájában van, de nem.

Egy jó tulajdonság szerintem: Kételkedjünk magunkban is és járjunk utána. Úgy lehet, újat tanulni.

De tudjuk, hogy egyeseknek ez ős-ellenség. Vagy csak fáj az egó-nak, és könnyebb rátenyerelni arra a piros-ra, majd röhög a tenyerébe. Hát, ha ez okoz neki boldogságot és eufóniát, akkor folytassa. :)

júl. 6. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!