Miért ennyire fontos a felpontozás/lepontozás itt?
Semennyire nem fontos, elvégre nem azt pontozzák, hogy hasznos-e hanem, hogy egyetértenek-e vele vagy szimpatikus. Az hogy valakivel sokan egyetértenek, nem feltétlen jelenti azt, hogy igaz is valami.
Szubjektív dolgokat eleve hülyeség lenne pontozni.
Annyit hozzáteszek még, hogy föleg azok után nem tudom ezt a pontozást komolyan venni, miután olyan kérdések alatt is le lettek pontozva a válaszolók, mint hogy "Mi a neved" meg "Mi a kedvenc hónapod", stb 😂
#2-es vagyok
Szerintem sincs semmi értelme.
Egyrészt bizonyos felhasználó szeret saját maga ellensége lenni. Nem kevés olyan kérdést találok, amire, ha rákeresne Google-ön vagy más Search Engine-en akkor pillanatok alatt megkapná a választ. De, nem. Ide kell kiírni és várnia órákat/napokat, hogy megtudja amit keres, holott 5p alatt kilehetett volna túrni netről... Mint, ahogy ma láttam:
- https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
- https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Aztán odaírják, hogy "Olvass dokumentációt" ahol le van írva minden. De nem hajlandóak rá, és várják a megváltót vagy a sült galambot. Mikor van Chrome-ba beépített translate vagy ott a ChatGPT (vagy más AI alapú chat), ami többé-kevésbé alkalmas akár konfiguráció írásra is. De idáig nem jutnak el. Aztán jön a lepontozás, mert "Nem mondta meg, hol van az arany tojást tojó tyúk".
De, ahogy felettem is mondták. Nem ért egyet, így instant lepontoz. Mondja a saját igazát, minden féle alátámasztó érv nélkül. De, ha én vagy más mond érvet is, nem veszi a fáradságot, hogy értelmezze.
Ahogy szoktam mondani a feleségemnek, hogy "Más hinni valamiben és más tudni valamit." Akkor jött rá milyen igazam volt, mikor kizárta magát, mert azt hitte, hogy a kulcs a táskájában van, de nem.
Egy jó tulajdonság szerintem: Kételkedjünk magunkban is és járjunk utána. Úgy lehet, újat tanulni.
De tudjuk, hogy egyeseknek ez ős-ellenség. Vagy csak fáj az egó-nak, és könnyebb rátenyerelni arra a piros-ra, majd röhög a tenyerébe. Hát, ha ez okoz neki boldogságot és eufóniát, akkor folytassa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!