Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lehet látni a lepontozást,...

Hol lehet látni a lepontozást, a felpontozást, stb?

Figyelt kérdés

Nekem ilyenek nem jelennek meg. Van egy százalék, hogy én (állítólag) mennyire hasznos válaszokat adok, és nekem meg van olyan lehetőségem, hogy piros vagy zöld kezet adjak.

De azt nem látom, hogy ki kapott vagy ki nem, vagy úgy általában semmit. Tehát én tényleg sokaknak adok zöld-et, de ez nem jelenik meg nekem semmi formában. Sem az ha valakit valaki lepontoz.

2013. jún. 26. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Onnan látod, hogy ki van írva, hogy ez a válasz xy%-ban hasznos. Ha az xy kevesebb, mint 100, akkor az a válasz le van pontozva :D:D Azt senki nem látja, hogy ki csinálta.
2013. jún. 26. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!