SOS! Két és fél évesem megitta a vigantolt negyed üveg volt benne? Lehet tőle baja? Nem lepontozást kérek
Ez van a betegtajekoztatoban:
Ha az előírtnál több Vigantol cseppeket vett be
A Vigantol cseppek nagy adagban is jól felszívódik. Túladagolás, illetve annak gyanúja esetén azonnali orvosi segítséget kell kérni és kórházi kezelés is szükségessé válhat.
En bevinnem a korhazba!
Egyetértek az elsö válaszolóval, én is ezt akartam bemásolni.
De ettöl függetlenül felelötlenség töled, hogy gyógyszereket úgy tartasz, hogy a két és fél éves gyereknek elérhetö legyen. Ha netán erös gyógyszert fogyasztott volna, akkor akár meg is halhat. Gyógyszert úgy kell tárolni, hogy egy gyerek még véletlen se tudjon hozzáférni!
Szia!
Én nem foglak lehurrogni, hisz Te is tudod, hogy figyelmetlen voltál. Bár meg kell említeni, hogy a gyerekek ügyesek, okosak, cselesek és ösztönösen azt csinálják amit nem szabad.
Én arra lennék kíváncsi felhívtad-e a számot? Mit mondtak?
Tényleg attól függ, hogy mennyit sikerült lenyelnie a gyerkőcnek belőle. Azért van egy-két sztorim a Vigantollal:
1, Egy Nem látó ismerősöm csak hetente 1x ad a kicsijének, de akkor a heti adagot. Dokik tudják, azt mondták baja nem lesz.
2, Unokaöcsém kicsi volt még és annyira rángatta a fejét, hogy 1 csepp a szemébe ment, megijedtünk, telefonáltunk, mondták, hogy mossuk ki ha csipásodik másnapra menjünk dokihoz szemcseppért. Szerencsére semmi baja nem lett!
utolsó vagyok
mire kiírtam a kérdésem már válaszoltál is! :D
Milyen tüneteket kell figyelned?
sziasztok
jelentem hogy semmi baja :) fittebb mint valaha.köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!