Kártevő válaszok felismerése és kiszűrése így mégis hogyan lehetséges?
Mivel a többség nem rendeltetésszerűen használja a hasznos és nem hasznos értékelést, egyre többször alakul ki hogy káros válasz kerül felpontozásra, a tényleges segítő válasz pedig pirosba kerül. Sokszor attól is függően, hogy a kérdésben jelen levők személyes érdeke vagy hite mit diktál, még ha teljességgel életszerűtlen, vagy káros tévedés is a végeredmény. De írok pár példát.
Felnőtt párkapcsolatok: Párom multkor szólt hogy túl sós az étel és nem egészséges így, mit csináljak? Válasz: Ez egy korlátozó agresszív erőszakos vadbarom, kritizál és lerombolja az önbizalmad, dobd ki azonnal, szakíts, jobbat érdemelsz!
Emberek: A felettem lakó bűnöző elmebeteg éjjel nappal drogos orgiákat tart és zenét üvöltet, mit csináljak? Válasz: Túlérzékeny vagy, minek költöztél panelba, semmit sem tehetsz, költözz ez!
Szexualitás: Nagyon szorongok az intim méretem miatt, mert csak 14 centi, és nem vagyok benne biztos hogy ez megfelelő a lányoknak. Válasz: Ez mikropénisz! Felejtsd el a nőket örökre, ki fognak nevetni, meg fognak alázni, ne járasd le magad vonulj cölibátusba!
Szóval ilyen szintű elborultságokat látok nap mint nap, és sokszor ezek a kártékony válaszok lesznek túlsúlyban felpontozva. Ez így nem káros vagy veszélyes az emberekre nézve? Főleg azok számára akik nem ismerik az oldalt, csak a keresőből beírva jutnak ezekhez a válaszokhoz. Régebbi válaszokon láttam működött még megbízhatóan, a hülyeség le volt pontozva, a jó válasz pedig fel. Viszont a jelenkori válaszoknál ez egyre többször borul meg.
Nem lenne inkább jobb eltörölni az értékelést? Vagy megváltoztatni a pontozás menetét az értékelés kapcsán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!