Van értelme windows 11-re váltani már?
Windows 11 Pro 23H2 használok egy I3-3110M, 8 giga RAM, GT 710M laptopon. Játszani szoktam rajta (GTA Online, nyilván 720p full lowon) és videókat vágni. Eredetileg nem támogatott ugyebár, de rufussal megoldható.
Nekem sokkal jobban tetszik a rendszer, szebb, és intelligensebb, Windows frissítések nem jönnek hetente, hanem kb havonta, és mindent felrak, nincs hiba.
Windows 11 mint rendszer szerintem sokkal gyorsabb mint a 10, bár én ssdt használok, viszont a játékok(cs2) rosszabbul futnak mint Win10-en, viszont a GTA V stablabb 45 fpset produkál míg 10-en ez 35 volt. Ennek szerintem oka az, hogy a Windows 11 több ramot eszik mint a 10.
Összegezve szerintem jobb a rendszer, jóval stabilabb mint a 10, bár én a Windows 8.1-et is jóval többre tartom mint a 10-et.
Én azért sem váltok mert megölték a taskbar toolbar lehetőséget. Használok BatteryBar-t és Networx-öt, utóbbira már találtak egy mókolós workaround-ot a készítők, a BatteryBar nem.
"Windows 11 Users:
In Windows 11, Microsoft removed the feature that allowed for toolbars in the taskbar.
To use BatteryBar in Windows 11, you must select "Floating" mode during installation."
Úgyhogy személy szerint köszönöm de nem fogok azért váltani hogy kevesebb tudású rendszert használjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!