Egy online játékra mi értelme egy csomó pénzt költeni?
csgo,wot,rainbo six siege stb.
Tudom , hogy mindenki arra költi a pénzét amire akarja de mi értelme ? Ez eszem megáll amikor halom hogy 500 ,1500, 2000 eurót költött skinekre . Ezt paraszt ésszel nem tudom felfogni :D
Tobb iranybol lehet ezt nezni.
Elsosorban a jatekipar uzleti cellal mukodik, a kiado celja hogy penzt szerezzen, nem hogy ingyen szorakoztassa a verpistikeket. Ezert tobbfele modon probalja eladni a termeket. Havidijas/egyszer fizetos jateknal egyszeru a keplet.
Ingyenes jateknal is penzbe kerul a szemelyzet, szerverek, fejlesztes, stb, igy az orrod ala kell dugjanak olyan dolgokat ami profitot generalhat. Itt is van a tok jo megoldastol a pofatlanig, lenyeg hogy megfogjak a jatekosok penztarcajat valamivel.
Masik oldalrol a jatekos vagy ki akar tunni a tomegbol, jobb lenni, hamarabb feljodni, rozsaszin buborekokat fingani, stb, es ezert hajlando fizetni is. Aki meg ezer eurokat kolt jatekra, az nem minimalberbol el.
Ezeket a játékokat amiket írtál jócskán' vissza jön a pénz amit ráköltesz,pl: gondolj bele csgoban veszel egy kést 110Eu-ért, annak a késnek valszeg az ára növekedni fog mondjuk 140EU-ra, igazából ha nevezhető ennek akkor:
pénz befektetés.. Én azt mondanám akinek nincs ideje játszani példáúl az rákölt pár ezer forintot és ott tart mint egy 1000 órás játékos.. Várom a váloszod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!