Biztonsági szempontból van értelme Wordpress alapokon indítani egy online learning weboldalt?
A CNN blogok például wordpress alapúak, szóval kellő hozzáértéssel nem lesz gondod vele. Ha rendszeresen frissíted a motort, a témát és a plugineket, valamint használsz valami biztonsági plugint, akkor nem hiszem, hogy túlságosan aggódnod kellene. (kivéve ha fura helyekről szerzed be a dolgokat)
Mivel bárki belenézhet a forráskódjába így hamarabb kiderülnek a hibák és hamarabb javításra kerülnek. Törhetetlen rendszer nincsen, szóval a wordpress egy megfelelő kompromisszum lehet, ha nem vagy túlságosan jártas az oldalkészítésben.
Esetleg nézz rá a drupalra. Annak jobb híre van biztonsági szempontból.
Ha te akarod csinálni akkor igen.
De ahogy előttem is írták rendszeresen frissítsd!
Biztonságosabb mint kellő gyakorlat, tapasztalat nélkül önhálóan neki fogni leprogramozni.
Én személy szerint messzire elkerülöm a WP -t, ha valaki ezzel keres meg nincs pénz amiért elvállalnám.
De nekem 10 évnyi tapasztalatom van már webes és más technológiák programozása területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!