Nagyságrendileg mennyibe kerülne ennek a weboldalnak az elkészítése?
Induló vállalkozásomhoz szeretnék weboldalt készíttetni. Én magam is konyítok egy nagyon picit a dologhoz, egyszerűbb wordpress oldalakat csináltam már, információközlésre, megrendelésre, hírlevélfeliratkozásra alkalmas felületeket. Most sem szeretnék tulajdonképpen többet, de a grafikához viszont sajnos nem értek, és szeretném ha minőséget tükrözne az oldal.
Egy bizonyos ajándéktárgy készítésével foglalkozik a weboldal, egy szép letisztult ízléses dizájnú weboldalt szeretnék, lefele görgetőset, lefele haladva képek/infók, meg megrendelés gomb. Ezen kívül a szokásos: hírlevél feliratkozás, GYIK, kapcsolat, stb, tehát tulajdonképpen semmi extra.
Nagyságrendileg ha megcsináltatom mekkora összegre számítsak?
Ha jól értem akkor ez egy bolt is lenne ("megrendelés"), szerintem egy prestashop alkalmas erre, és aszem van hozzá ingyenes templates is ajándéktárgyakhoz,-de kereshetsz hozzá fizetőset is azok még szebbek. Grafikával viszont én sem foglalkozom, arra ott vannak a grafikusok.
Én csak perstával foglalkozom így hogy mennyi lenne?, szerintem a pár ezertől a csillagos égig (sacc kb >10-20K).
Már csak a "jó" grafika miatt legalább 50-60k körül számolj erre azért.
Persze feltenni egy kész motort nem sok, de egyedi grafikát alá már kicsit több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!