Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indul újra a gépem...

Miért indul újra a gépem ÁLLANDÓAN?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem fogok már választ kapni, mert mindent már megpróbáltam, de hátha...

Már kb 7 éve lehetetlen használni a pc-met, amikor úgy gondolja jónak. Újraindul magától és ezt addig csinálja, ameddig akarja. Hallani a hangján, hogy kicsit felpörög - olyankor újraindul (mármint amikor már fekete képernyő van, mert alapból észrevenni egyébként is, hogy egyszercsak eltűnik minden, de ha már újraindult, akkor is hallani a hangján, hogy még a fekete képernyő alatt is újraindul 10-szer, 50-szer, 200-szor, vagy ahányszor akarja pár másodpercenként, mielőtt egyáltalán megjelenne valami a képernyőn. Vannak napok, amikor egyáltalán nem lehet használni, mert egész nap ezt csinálja néhány percenként. Van, hogy soha nem látod a bejelentkezési ablakot, mert egyszerűen nem jut el odáig. Ez megy 7 éve.

Már voltak benne cserélve dolgok, új tápkábelt is kapott, a házat átvezetékeltettem teljesen, kitakarítottam a gépházat, bevittem két szervizbe eredménytelenül, lecseréltem a dugaljat és az elosztót, és újratelepítettem a gépet. Nagyjából ennyi.

Tudok még mást csinálni amellett, hogy papot hívok, nehogy valami átok üljön rajtam vagy a gépen?

2024. máj. 25. 19:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amugy csak kíváncsiságbol, ugyanazt a hosszabbított használod?
2024. máj. 26. 18:25
 12/15 A kérdező kommentje:
11: Ahogy mondtam, lecseréltem.
2024. máj. 26. 18:48
 13/15 A kérdező kommentje:
13: Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de már évek óta nagyon hangosan zúg a gépem, amikor úgy érzi, hogy el kell kezdenie. Azt mondták, hogy valami pasztázást kell csinálni rajta, de nem is értek hozzá és nem említette senki, aki látta eddig, úgyhogy elvileg nem lehet vele baj.
2024. máj. 26. 18:49
 14/15 Morfondir ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy a processzor "kupak", és a processzor hűtő között van egy réteg hővezető paszta, ami a 2 fém réteg közt biztosítja a hőátadást. Ha ezt 7 éve nem cserélted, akkor a paszta "elöregedett", és a proci hűtése elégtelen. Ezt mindenképp érdemes 2-3 évente cserélni, felhasználástól függően gyakrabban is. Mondjuk, még mindig rejtély, hogy a szervizben miért működött...
2024. máj. 27. 09:46
 15/15 A kérdező kommentje:

14: Cuccok néha vannak benne cserélve. Hét éve volt egyben cserélve minden a gépben. Azóta is volt pár dolog, de ez épp nem tudom...

Szünetmentes tápegység jó megoldás lenne?

2024. máj. 27. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!