Miért indul újra a gépem ÁLLANDÓAN?
Tudom, hogy nem fogok már választ kapni, mert mindent már megpróbáltam, de hátha...
Már kb 7 éve lehetetlen használni a pc-met, amikor úgy gondolja jónak. Újraindul magától és ezt addig csinálja, ameddig akarja. Hallani a hangján, hogy kicsit felpörög - olyankor újraindul (mármint amikor már fekete képernyő van, mert alapból észrevenni egyébként is, hogy egyszercsak eltűnik minden, de ha már újraindult, akkor is hallani a hangján, hogy még a fekete képernyő alatt is újraindul 10-szer, 50-szer, 200-szor, vagy ahányszor akarja pár másodpercenként, mielőtt egyáltalán megjelenne valami a képernyőn. Vannak napok, amikor egyáltalán nem lehet használni, mert egész nap ezt csinálja néhány percenként. Van, hogy soha nem látod a bejelentkezési ablakot, mert egyszerűen nem jut el odáig. Ez megy 7 éve.
Már voltak benne cserélve dolgok, új tápkábelt is kapott, a házat átvezetékeltettem teljesen, kitakarítottam a gépházat, bevittem két szervizbe eredménytelenül, lecseréltem a dugaljat és az elosztót, és újratelepítettem a gépet. Nagyjából ennyi.
Tudok még mást csinálni amellett, hogy papot hívok, nehogy valami átok üljön rajtam vagy a gépen?
14: Cuccok néha vannak benne cserélve. Hét éve volt egyben cserélve minden a gépben. Azóta is volt pár dolog, de ez épp nem tudom...
Szünetmentes tápegység jó megoldás lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!