Miért indul állandóan újra a gépem ? "Keep restarting loop" ?
Helló mindenki !
M.2 evo 970 ssd-re első alkalommal lett telepítve a win 10 és egyből olyan hibát produkált hogy mikor feláll a rendszer utána 10-20 másodperc múlva újraindul. Ezt megcsinálja 3 alkalommal és után mikor megint elidul kék képernyőn azt írja hogy:
"A windows valószinüleg nem tudott megfelelően betöltődni"
Keresgéltem neten és
"keep restarting loop" vagy
"reboot loop"- nak nekezték ezt a jelenséget.
Néhány videó alapján tudtam javítani a helyzeten és 10-30 percig sikerült elhúzni az újraindulást még játszani is tudtam ezidő alatt. Játéközben nem indúlt újra de lehet hogy csak pont előtte léptem ki mielőtt megint kedve támadt újraindúlni. Mind a 2 ssd foglalatban ezt produkálta. 3 különböző win10 telepítővel, és 5 alkalommal telepítettem újra GPT formáztam minden telepítés előtt.
Az első 2 telepítéskor még a gyári BIOS volt meg, a többinél már frissített BIOS.
Az ssd egészségi állapota 99%
Valakinek volt ilyen problémája ?
Tudtok írni megoldást ?
A gépem:
Ryzen 2700x
16 gb ram
Aorus b450 elite
Samsung evo 970 500 gb
Gtx 1080
750w-os Chiftec táp.
Elsőnek:
Igen tört. Ncore -ról.
Valszeg igen. Az a lényeg hogy a tört win 10 jó legyen.
De holnap megjön a hdd megpróbálom azzal is.
Ha azzal sem jó akkor vagy a tört win szar vagy valami másik komponens...😐
Banyek majd megpróbálom azt is. Erről megfeletkeztem 😱 vagy 2-3 éve nem volt pc-m
köszi.
De érdekes hogy sikerül felraknom egy játékot (Alian Isolation 200-300 fps-en fut amúgy 😎 és nem túlozok) és amígy megy a játék nem indul újra 🤣
Nem tudom mi lehet a hiba de nem értem hogy összeraktál egy fullos gépet de win10 re meg nem volt pénz
De lehet más baja van lehet jobban jársz ha elviszed szervízbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!