Miért indul állandóan újra a gépem ? "Keep restarting loop" ?
Helló mindenki !
M.2 evo 970 ssd-re első alkalommal lett telepítve a win 10 és egyből olyan hibát produkált hogy mikor feláll a rendszer utána 10-20 másodperc múlva újraindul. Ezt megcsinálja 3 alkalommal és után mikor megint elidul kék képernyőn azt írja hogy:
"A windows valószinüleg nem tudott megfelelően betöltődni"
Keresgéltem neten és
"keep restarting loop" vagy
"reboot loop"- nak nekezték ezt a jelenséget.
Néhány videó alapján tudtam javítani a helyzeten és 10-30 percig sikerült elhúzni az újraindulást még játszani is tudtam ezidő alatt. Játéközben nem indúlt újra de lehet hogy csak pont előtte léptem ki mielőtt megint kedve támadt újraindúlni. Mind a 2 ssd foglalatban ezt produkálta. 3 különböző win10 telepítővel, és 5 alkalommal telepítettem újra GPT formáztam minden telepítés előtt.
Az első 2 telepítéskor még a gyári BIOS volt meg, a többinél már frissített BIOS.
Az ssd egészségi állapota 99%
Valakinek volt ilyen problémája ?
Tudtok írni megoldást ?
A gépem:
Ryzen 2700x
16 gb ram
Aorus b450 elite
Samsung evo 970 500 gb
Gtx 1080
750w-os Chiftec táp.
Jó az ssd. A táp volt rossz...
Egy haverom rakta össze. Jól átbaszott a táppal... Na mindegy.
Egy jó tanács, nebízzatok meg senkiben...
Vettem egy Chieftronic PowerPlay 750W Gold-ot. Most már tökéletes minden.
Chieftec 750w-os táp volt benne. Nem volt rajta minősítést sem "A 90 " vagy hasonló. Elég dúrván állt benne a por és a szösz. Azt mondta 36 órát tesztelte. A saját ssd-jével mert azonos a chipset. Ez még hihető is. De mi a fa..nak kínlódna azzal hogy kiszedje az övét aztán beszerelje az enyémbe, mikor az enyémet 20 perc alatt feltudná telepíteni... De előtte, mikor elhoztam meg azt mondta hogy összerakta de nem rakott rá rendszert éz azóta a szekrényben állt. Elég nehezen is találtam meg neten is ez a tápot. Árukeresőn is évekóta nem árúlják. Fújkáltam mikor kiszedtem de 36 óra alatt ilyen mértékben nem radad bele a por, főleg a szösz. 😑 Jahh vettem egy vinyót is mert később arra gyanakodtam hogy lehet az ssd szar. Rádugtam a tápra. Nyomtam a power gombot kétszer csak villant egyet az alaplapi led, harmadjára meg pukkant egyet a vinyó és égett szaga volt. Akkor kihúztam a gépet az áramból. És rendeltem egy új tápot (Chieftronic powerplay 750w) azóta SEMMI gond a géppep. A vinyót meg kifogom dobni a picsába mert tuti kinyírta a régi táp.
Amúgy a srác úgy szídja a Fidesz-t hogy habzik a szája közben, hogy így lopnak meg úgy csalnak de közben meg megcsinál egy ilyet...
Hát ja. 🙁 az emberek már csak ilyenek.
Nem volt drága. És nincs időm a garival foglalkozni. Majd veszek újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!