Sokáig lesz még micro usb?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy meddig gyártanak még micro usb töltőt és micro usb bemenetes cuccokat például bluetooth fejhallgatót fülhallgatót.2024. ápr. 26. 18:33
1/6 anonim válasza:
Egyszer majd bekopognak a szerelők hozzád is azzal hogy jöttek ingyen lecserélni minden évtizedekkel ezelőtt vett eszközödről a micro usb-t usbc-re.. 😂
Addig gyártani fognak olyan kábelt is.
2/6 anonim válasza:
10-20 évig még biztosan, de lehet, hogy tovább is. Alsó kategóriás cuccok tömkelege jön ki most is mikro USB-vel.
4/6 anonim válasza:
Még ha meg is szűnne a gyártás és forgalmazás, átalakítókkal ugyanúgy használni lehetne a régi és új technológiákat vegyesen. Még mindig ott vannak a PS2 vagy még régebbi csatlakozók az alaplapokon, pedig ilyen perifériákat kb. 20 éve nem veszel.
5/6 anonim válasza:
Sokáig, iben. Nem fog kikopni a köv 10 évben még. Szerintem. Bár nem tudom, nem nézem a tesco polcait, leheg olyan helyen hamarabb eltűnik, de ilyen euronicsban biztos lesz, webshopokban meg még 30 év múlva is ott lesz, mert ennyit legyártottak már, hogy ott fkgnak lerohadni a raktárakban.
6/6 anonim válasza:
Igen, de már drasztikusan csökkent a számuk.
Akad még mindig olyan eszköz, pl. villany borotva, egyéb háztartási gép ahol ez így is marad, mert ott az adatátvitel nem fontos, inkább az áramfelvétel.
Oda meg felesleges a C ajzat Thunderbolt 3 támogatással, kb. ágyúval galamb kategória.
Én sem bánnám ha eltűnne végleg, mert egy sérülékeny konstrukció és jó lenne ha minden menne egy kábellel.(de egy C kábel manapság sem elég, hacsak nem fizeti meg az ember a drága 3.1-es kábeleket)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!