Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ennyire gyenge laptopokat...

Ennyire gyenge laptopokat adtak használatba? A tíz éves gépem volt 4 GB.

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 11. 21:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Megerősítem. Screenshottal nem szolgálhatok, remélem elég, hogy láttam és kipróbáltam. Az van rajta. 😉
2023. dec. 12. 20:35
 12/22 A kérdező kommentje:
Mondjátok meg, hol van ezen előtelepitve a Windows 11?! MERT én nem találom. Lehet, hogy csak erről maradt le? Zsír új Windows 11-t tettem fel rá, de katasztrofálisan lassú. A Chrome böngésző nem nyilik meg, aztán kap egy kékhalált. Komolyan mondom, kiborít.
2023. dec. 12. 23:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Ami nálam volt azon volt (van) csak Microsoft fiókot kellett csinálni rá az Office-hoz mert ilyen diák verziós Office 365 is "járt" hozzá. Nekem muttattak valami e-mail abban volt egy magyarázat a szerint kellett "beüzemelni".
2023. dec. 13. 03:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Amit láttam, az "működik" de az is lassú. Isten igazából ezt a tervező asztalon b@szták el mert az üres desktopon nem fut csak ki a 4GB memóriából. Bármit csinálsz egyből az SSD-re kénytelen cashelni. 8GB vagy ne adj Isten 16GB memóriával f@sza kis netbook lenne, de mivel forrasztott így sapka van neki.
2023. dec. 13. 03:47
 15/22 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom, hogy veszek pár tizezerért az öcsémnek egy üzletit, azon 8-16 GB van és nem 125, hanem 256 GB. Ezzel meg mérgelődjön az, aki megvette. Nem ért hozzá, az biztos. Valami ilyet kinézek, az jó lesz neki arra két évre.

[link]

2023. dec. 13. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Még mindig várom a hwinfós képmentés megerősítést hogy ez nem csak egy ellenzéki politikus rémhírterjesztő bejegyzése-e.

Neten kizárólag őt jelőli meg forrásnak mindenki más aki átvette a hírt.

2023. dec. 14. 02:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Itt ezt osztogatták:

[link]

Konkrétan ez volt a KEZEMBEN!

[link]

Intel N200, 4GB DDR5 ram, 128GB SSD és a 2in1 verzió (igen érintő kijelzős)

Jól megnéztem ez volt, ha rémhír, ha nem sajnos ezt adták meg kapott hozzá Delles táskát és egeret.

2023. dec. 14. 06:01
 18/22 A kérdező kommentje:
Egy vidéki (de nagyváros) gimiben osztogatták, a diákokat nem tekintették felnőtteknek, a szülőnek ott kellett lennie. Ünnepélyes keretek között a képviselő úrral együtt osztotta ki az igazgató. ÉS IGEN, ennek a története valós, azzal a kiegészítéssel, hogy EU-s pénzből vették az összes laptopot.
2023. dec. 14. 22:28
 19/22 anonim ***** válasza:

Egy általános iskolásnak (felső tagozat) szerintem elég is távoktatáshoz, webes keresgéléshez és hogy NE legyen alkalmas játékra.

Azoknak akiknek nics saját gépük. (azoknak akiknek van minek kéne?)

2023. dec. 14. 22:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Gimiben osztogatták, 9-10-es diákoknak, akik azért már többet tudnak és szeretnének játszani is rajta. De ez a laptop egy gyerekjáték, nem komoly gép.
2023. dec. 14. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!