Ennyire gyenge laptopokat adtak használatba? A tíz éves gépem volt 4 GB.
Intel n200, 4gb ddr5 (single channel) forrasztva és 128 GB SSD
Ettől a trágyától mit vársz? Ez egy NAS-ba esetleg elmegy. Na de notinak sz@rt sem ér. Ez olyan mint régen voltak az Intel Atomos Asus EeePC-k.
Netezni, online oktatni jó lehetne (de arra se jó) és csak 250K darabja. 🤣
Na itt van én ilyet láttam:
1.) Közbeszerzés, nyilván a piaci ár többszörösébe fog kerülni így bármi. Meglepődni nem kell rajta, a baj csak annyi, hogy megússzák az elkövetők.
2.) Azért a laptop messze van a használhatatlantól. Tanulni van, nem játszani, arra meg jó.
3.) Ha lassú, ott inkább valami mást sejtek a háttérben. Szakszerűtlen telepítés, rossz/hiányzó driverek, produktivitásfigyelő kémprogram.
4.) Nem kell erőltetni rajta a Winbloatot. Lubuntu, azt jóccakát.
Digitális Jólét Szoftver Alapcsomag (linux) van rajta..???
Arra elég.
#7 #8
1. Win11 Home van rajta előtelepítve.
2. A zsír új 0 perces (csuma üres) gépen rányomsz a böngészőre és neki áll "gondolkodni", egy picit beakad aztán é voilá megnyitja. Megnyitsz rajta pár tabot és már haldoklik csóró. 🤣
3. Ez nyereségvágyból elkövetett ki...szás velünk adófizetőkkel szemben, hogy megint ilyen sz@rokra költik a pénzünket. És ahogy láttam a használó sincs elájulva tőle, 150k ért vehettek volna valami értelmes és esetleg fejleszthető gépeket ezek helyett, és akkor is marad 1Mrd jachtozni.
"Win11 Home van rajta előtelepítve"
Ez csak egy meg nem erősített ujsághír. Senki sem erősítette itt meg egy hwinfo64 screenshottal. Senki sem látott itt ilyet. Szóval a semmiről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!