Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ennyire gyenge laptopokat...

Ennyire gyenge laptopokat adtak használatba? A tíz éves gépem volt 4 GB.

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 11. 21:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Neked?
2023. dec. 11. 22:25
 2/22 A kérdező kommentje:
Az öcsém kapta, én egyetemre járok. Még telepiteni is nehéz rá, a laptop nagyon lassú. Már örültem, hogy majd a saját gépét nyúzza.
2023. dec. 11. 22:31
 3/22 anonim ***** válasza:
Mutass egy hwinfo64-et.
2023. dec. 11. 22:34
 4/22 A kérdező kommentje:
Idehozom a aptopját.
2023. dec. 11. 22:36
 5/22 anonim ***** válasza:

Intel n200, 4gb ddr5 (single channel) forrasztva és 128 GB SSD

Ettől a trágyától mit vársz? Ez egy NAS-ba esetleg elmegy. Na de notinak sz@rt sem ér. Ez olyan mint régen voltak az Intel Atomos Asus EeePC-k.

Netezni, online oktatni jó lehetne (de arra se jó) és csak 250K darabja. 🤣

2023. dec. 11. 22:43
 6/22 anonim ***** válasza:

Na itt van én ilyet láttam:

[link]

2023. dec. 11. 23:13
 7/22 anonim ***** válasza:

1.) Közbeszerzés, nyilván a piaci ár többszörösébe fog kerülni így bármi. Meglepődni nem kell rajta, a baj csak annyi, hogy megússzák az elkövetők.

2.) Azért a laptop messze van a használhatatlantól. Tanulni van, nem játszani, arra meg jó.

3.) Ha lassú, ott inkább valami mást sejtek a háttérben. Szakszerűtlen telepítés, rossz/hiányzó driverek, produktivitásfigyelő kémprogram.

4.) Nem kell erőltetni rajta a Winbloatot. Lubuntu, azt jóccakát.

2023. dec. 12. 16:59
 8/22 anonim ***** válasza:

Digitális Jólét Szoftver Alapcsomag (linux) van rajta..???

Arra elég.

2023. dec. 12. 17:42
 9/22 anonim ***** válasza:

#7 #8

1. Win11 Home van rajta előtelepítve.

2. A zsír új 0 perces (csuma üres) gépen rányomsz a böngészőre és neki áll "gondolkodni", egy picit beakad aztán é voilá megnyitja. Megnyitsz rajta pár tabot és már haldoklik csóró. 🤣

3. Ez nyereségvágyból elkövetett ki...szás velünk adófizetőkkel szemben, hogy megint ilyen sz@rokra költik a pénzünket. És ahogy láttam a használó sincs elájulva tőle, 150k ért vehettek volna valami értelmes és esetleg fejleszthető gépeket ezek helyett, és akkor is marad 1Mrd jachtozni.

2023. dec. 12. 19:30
 10/22 anonim ***** válasza:

"Win11 Home van rajta előtelepítve"

Ez csak egy meg nem erősített ujsághír. Senki sem erősítette itt meg egy hwinfo64 screenshottal. Senki sem látott itt ilyet. Szóval a semmiről beszélünk.

2023. dec. 12. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!