Hogyan tudnám törölni a használatban lévő merevlemezemről a Windows mappát?
Figyelt kérdés
Mivel már SSD-n van egy új Windows és azt használom a HDD-n lévő windowsra már nincs szükségem, és egyszerűen nem tudom törölni mert valami engedély a baja... formázni meg nem akarom az egész HDD-t, mert nem csak a Windows van rajta hanem más fájlok is amik meg kellenek nekem. Szóval hogyan lehet törölni?2020. jan. 12. 10:23
1/6 anonim válasza:
Másold át azt ami kell és formázd le.
2/6 A kérdező kommentje:
több száz GB-ről van szó.. biztos van más megoldás is nem?
2020. jan. 12. 10:32
3/6 anonim válasza:
Hacsak nem egy őskőkori HDD, nem gond több száz GB átmásolása egy másik belső HDDre SATA kábellel. Az én 11 éves winyóm is 120 MB/s sebességgel másol egy pár éves másikra.
4/6 anonim válasza:
Már az SSD-ről bootol be a Windows és C:\ a meghajtó jele? Először én ezt nézném meg, utóbbit úgy tudod a legegyszerűbben megoldani, hogy kihúzod a HDD SATA kábelét és indítás után visszadugod, így az SSD-nek lesz a C:\ meghajtójele, vagyis ez lesz a rendszermeghajtó. Így próbálnám meg letörölni, de én jobban javaslom, hogy a HDD partícióját oszd kétfelé, az egyiken hagyd a rendszerfájlokat, a másikra mentsd át a személyes dolgaidat, majd formázd le a Lemezkezelővel amin a nem szükséges fájlok maradtak. Utána ha gondolod egyesítheted a két partíciót, vagy akár használhatod külön is.
5/6 anonim válasza:
#4 vagyok
Vagy szépen egy Live Linuxot kiírsz pendrive-ra, onnan meg kitörlöd a nem szükséges fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!