Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tovább tanulás előtt állok,...

Tovább tanulás előtt állok, az informatika érdekel, de a programozás része nem, nem is vagyok túl jó benne. Tudtok mondani olyan ágakat az informatikának amiben nem kell programozni vagy minimálisan?

Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Térinformatika, gazdaságinformatika, web designer, meg ilyesmik.

Bár a programozás 100%-ban sehol sem kerülhető el, csak éppen nem ilyen gépi programokat kell írni, hanem mondjuk SQL lekérdezéseket, webes scripteket, vagy valami matstat programban kell matstat képletekkel mókolni.

2023. nov. 13. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiába nem érdekel, de ha ezzel akarsz foglalkozni, akkor muszáj ezt is megtanulnod, legalább alapszinten. Én is gyűlöltem az egyetemen a matekot, mégis összehoztam belőle a ketteseket, mert jól tudtam, hogy anélkül nem lesz diplomám. Illetve bárki mondhat bármit, de bizony a programozás az informatika alapja.
2023. nov. 13. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. nov. 13. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
webcam szex
2023. nov. 13. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Tapasztalat?😂
2023. nov. 13. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!