Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 11 re érdemes beruházn...

Windows 11 re érdemes beruházni? ha igen hol?

Figyelt kérdés

vagy esetleg teljesen megfelelő még a win 10 is? még 2025 októberig az is jó elvileg, meg még az hosszabodhat is.

Illetve honnan érdemes venni?

G2A-n láttam ilyen 9600 ért win 11 kulcsot az mennyire megfelelő hogy ennyire "olcsó".

Vagy a CDkeysales oldal is ott van, azt ajánlották

pl a win 11 pro eredetiben ilyen 200 dodó nem? az vagy 76000 Ft.. rohadt sok!

2023. okt. 1. 04:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

őszintén szólva én g2a-n vettem már vagy 5-6 gamet :D

enebán is

engem csak az izgat mennyire megbízható és friss.. és frissíthető is.. vagy ilyen kamu kulcs

Köszönöm szépen a válaszod. szerintem maradok am eredetinél.

am magunk között szólva.. miben bízok: semmiben sem! :D már nem

2023. okt. 4. 20:14
 12/12 P.O.C. ***** válasza:

Ahogy gondolod. Ha van pénzed rá, akkor tényleg a viszonteladótól származó licenc a legbiztosabb. Az mindenhol megállja a helyét, nem köthet bele semmilyen hatóság, és probléma esetén bátran zaklathatod az Microsoft ügyfélszolgálatát is.

Én sajnos ennyit már sajnálok kiadni egy rendszerért, szóval nekem jó a szürkezóna. :)

2023. okt. 4. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!