A Laptopom Asus Vivobook amin WINDOWS 11 Home van minden bekapcsoláskor automatikusan elindítja az Edge böngészőt, mit lehet tenni az ellen hogy ne indítsa el ???.
Figyelt kérdés
Pár napja csinálja ezt egy rendszer frissítés óta, bekapcsolom a laptopot és elindítja az Edge böngészőt és a böngésző megnyitja a youtubet ami pár másodpercenként frissíti a megnézendő videók listáját, nem tudom miért csinálja ezt, de nekem ez nem kell, mit lehet ez ellen tenni ???.2023. júl. 21. 09:01
1/11 anonim válasza:
Gépház/Alkalmazások/Indítópult
Ott lehet beállítani melyik program induljon el.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, az megvan. Egy csúszka van, a Microsoft Edge Ki állapotban van. Csak ennyit lehet csinálni vele, mégis elindítja minden esetben amikor a laptopot bekapcsolom. Nem okozhatja ezt vírus ???. Csak a gyári vírusírtó van a laptopon, a WINDOWS 11 Home eredeti.
2023. júl. 21. 21:23
3/11 anonim válasza:
Ez nem bug hanem fícsör..!
Gép leállítás előtt zárd be a böngészőt.
4/11 A kérdező kommentje:
Beszoktam, soha nem szoktam úgy leállítani a laptopot hogy fut a böngésző, vagy meg van nyitva egy mappa, ilyesmi.
2023. júl. 21. 21:43
5/11 anonim válasza:
#1 Nézd meg a feladatkezelőt, hátha mutat valamit.
6/11 A kérdező kommentje:
A feladatkezelőben igen, ott mutatja hogy fut a Microsoft Edge, zárójelben (11) van írva. És mellette van két zölt falevélnek kinéző szimbólum és ha arra az egeret ráviszem akkor ezt írja ki: Ez a folyamatcsoport hatékonysági módban van a folyamat által használt erőforrások korlátozása érdekében.
2023. júl. 22. 08:30
7/11 anonim válasza:
#1 Akkor 11 szer meg van nyitva....nem hangzik túl jól.
és nem tudod bezárni mind a 11-et? Akár egyesével.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát feladatkezelőben betudom zárni, de pl ha a tálcán a nyilat ráviszem az Edge böngészőre ott olyan mint ha meg sem lenne nyitva egyszer sem. Amúgy több alkalmazás is meg van nyitva többször pl: Keresés (3), McAfee Personal Security (3), Runtime Broker (2), Start menü (2), Widgets (7), Xboy Game Bar (3). Ha az asztalra megyek igazából nekem csak a feladatkezelőt mutatja hogy meg van nyitva jelen pillanatban.
2023. júl. 22. 08:47
9/11 anonim válasza:
#1 Nem régen van nekem is Windows 11-em. A Chrome nekem is (16)-ot ír...hmmm...nekem is új.
10/11 anonim válasza:
#1 Feladatkezelőben is van olyan, hogy Indítási alkalmazások. Próbáld meg ott is letiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!