Driver frissítés után a laptopom nem látja a hálózati kártyát, pedig be van dugva a lan ethernet kábel és működik is, hogyan oldhatom meg?
Figyelt kérdés
Pár napja lefrissitettem driver boosterrel a használtan vett laptopom és azóta nem tudok rajta kábeles netet használni, hogyan tudom megoldani? Nyomtam driver booster visszaállítást, volt hálózati és internetes visszaállítás is, de még így is semmi. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a driver booster talán rendszereszköznek telepítette. Mit tegyek?2023. szept. 8. 21:20
1/13 anonim válasza:
Eszközkezelőben távolítsd el-újraindítás-telepítés, de előbb töltsd le hozzá a gyártói driverét.
Vagy rendszer-visszaállítás korábbi időpontra.
2/13 anonim válasza:
Persze másik gépen a letöltést... :))
3/13 anonim válasza:
Hagy a pcsaba a kvazi malware driver boostert. Szedd le a hivatalos oldalrol a friss drivereket.
4/13 A kérdező kommentje:
Visszaállítás korábbi időpontra ahogy írtam megvolt, eltávolítani pedig nem tudom eszközkezelőben, mert nem is mutatja csak a wifi drivereket.
2023. szept. 8. 22:16
5/13 anonim válasza:
Nyomtam driver booster visszaállítást>>>erre gondolsz? Mit értesz eze pontosan?
Gyártói oldalról letöltöd a drivert, az a megoldás...
6/13 anonim válasza:
Ha megy a wifi akkor megoldható erről a gépről is.
7/13 A kérdező kommentje:
És melyik drivert töltsem le netről hozzá?
2023. szept. 8. 22:40
8/13 anonim válasza:
Nem netről valahonnan, hanem a hivatalos, gyártói oldalról. Ahhoz az eszközhöz, amelyik működésében hibát tapasztalsz. Esetedben ethernet/LAN drivert kell keresned.
9/13 A kérdező kommentje:
innen a netowrkingtől letöltöttem és lefuttattam mindet, kivéve a smart screenes valamit (?) de még igy sem jó
2023. szept. 8. 23:59
10/13 anonim válasza:
Soha többé ne használj "driver booster" és hasonló programot ha nem akarsz ekkorákat szívni. 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!