Szerintetek a windows 10 folyamatos frissitese, szinte honaponta, megterheli a laptopot és hamarabb fog merülni, vagy esetleg lassab is lesz? egy 6 éves laptoprol van szó
hallottam olyat is hogy androidos telefonokra szandekosan kuldik az olyan frissiteseket aami lassitja a telefont stb, hogy 2-3 evente mindenki vegyen ujjat.
es engem zavar mar ez a sok win 10 frissites, nem latom ertelmet
Valószínűleg nem lesz gond, de azért van esély arra (főleg régi hardveren) hogy lassulni fog mert a frissítés után megnő a memória igénye vagy egy háttérfolyamat 100% CPU terhelést okoz.
Ennek utána lehet nézni, sok ilyen eset történt. Jellemzően pl. épp a Windows update folyamat okozott sok esetben 100% CPU terhelést vagy az SVCHOST által indított valamilyen folyamat amire igazán nagy szükség nem is volt.
Ezért ne vegyél mérget arra amit Michelson írt!
De ezek hibák, amiket idővel, sokszor pár nap alatt javítanak.
"De korszerű SSD -s gépeken észre sem veszed"
Mert az erőforrások pazarlása kevésbé észrevehető a nagyobb teljesítményű gépen. De ettől még jelen van.
"De még nem tapasztaltam sem hibát sem lassulást."
Nálam ki van kapcsolva a frissítés és csak nagyon indokolt esetben frissítem. Még nem tapasztaltam sem hibát sem lassulást.
"De ezek hibák, amiket idővel, sokszor pár nap alatt javítanak."
Persze. Amikor a fél világ felzúdul az elbaltázott frissítés által okozott problémákon.
Ha csak nálad és még néhány gépen jelentkezik akkor így jártál.
A hangos kisebbség szokott ezen zúgolódni, nem a fél világ.
A "nálam" egyébként 800 gépet jelent, mert ennyit tartok karban a munkahelyemen. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor futottam frissítésből adódó hibába az elmúlt években.
"A hangos kisebbség szokott ezen zúgolódni, nem a fél világ."
A számítástechnikai sajtó, a bulvársajtó, az internet. Mindenhonnan ez folyik olyankor.
"A "nálam" egyébként 800 gépet jelent"
Elhanyagolható mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!