Miért van az, hogy az utolsó Windows 10 frissítés óta a laptopom folyamatosan túlpörög, úgy hogy semmi nincs elíndítva a háttérbe? És azóta rendesen belassúlt. 3x telepítettem újra.
látom ez az újratelepítés a hobbid
Ez már nem XP, nem kéne állíndóan újratelepíteni:)
Nyisd meg a feladatkezelőt (ctrl+alt+del,vagy jobb klikk a start gombnál). Ott nézd meg, hogy mi fogyaszt sokat és miből.
1. tippem az, hogy a hdd (lemeznek fogja írni), erre keress majd először megoldást, sok van, van ami működik, de már tapasztaltam olyat, hogy 2-3 napig volt jó, majd megint kezdte, utána már nem működött ugyanaz a módszer.
Második tippem az, hogy a rendszermegszakítások, a 3. pedig az, hogy a system miatt ment fel magasra és lassúlt be valami (cpu vagy hdd legtöbb esetben, ram nem szokott). Ezekre keress megoldásokat interneten.
A rendszermegszakításokkal a fő probléma a driverek (illesztőprogramok) lehetnek, a gyártó weboldaljáról próbáld leszedni a megfelelőeket.
Gyakran segítenek a hdd-nél egyébként a superfatch, vagy a windows search kikapcsolása.
Meg a biztonság kedvéért egy vírus ellenőrzést is próbálj meg, ha nem jó, akkor keress másik vírusírtót, gyakran csinál az is ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!