Frissítés után nem csatlakozik a wifihez a laptopom.?
Nemrég frissített a laptopom (windows 10, a frissítés ès leállítás menüpontot választottam ezért nem vettem észre.) Ma bekapcsoltam és nem tud a nethez csatlakozni. Hibaelhárításnál pedig azt írja, hogy nincs csatlakoztatva az ethernet kábel. Ethernet kábellel van net, de ha azt kihúzom, akkor nincs vezeték nélküli internetem. A routerrel nincs probléma, más eszközökön van net.
Kb egy éve ugyanez történt velem, elvittem egy szervizbe ahol némi ügyetlenkedés után és 2 hét szerelőnél lévő "nyaralás" után közölték, hogy nem tudják megcsinálni. Nem kellett érte fizetnem, úgyhogy nem voltam mérges. Hazamentem és újra tudtam csatlakozni a routeremre. Nem tudom, mit csináltak vele de boldog voltam.
Bárki bármi ötlet?
Látja az elérhető wifi hálózatokat?
Indítsd újra a router és a gépet is.
Eszközkezelő/Hálózati kártyáknál ott van a wlan sárga felkiáltójel nélkül?
Tálca keresőbe: hálózati adapterrel kapcsolatos problémák keresése és javítása > enter
Szóval úgy csináltam, ahogyan írtátok és sokat segített. :)
A keresésnél, amit 3-as írt kiírt egy problémát (már meg nem mondom mi volt a neve) és az eszközkezelőben megnéztem, ugyanaz ott volt egy kis sárga felkiáltójellel, azt eltávolítottam és újraindítottam.
Úgyhogy most már jó minden. Igazából örülök, hogy így meg lett oldva és nem kell elvinnem szervizbe két hétre.
Köszönöm szépen még egyszer!! :)
Ugye hogy nem is volt olyan nagy ördöngösség... :)
Nagyon béna szerviz lehetett ha ennyit nem tudnak. Örülök
,hogy sikerült neked meg megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!