Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Frissítés után nem csatlakozik...

Frissítés után nem csatlakozik a wifihez a laptopom.?

Figyelt kérdés

Nemrég frissített a laptopom (windows 10, a frissítés ès leállítás menüpontot választottam ezért nem vettem észre.) Ma bekapcsoltam és nem tud a nethez csatlakozni. Hibaelhárításnál pedig azt írja, hogy nincs csatlakoztatva az ethernet kábel. Ethernet kábellel van net, de ha azt kihúzom, akkor nincs vezeték nélküli internetem. A routerrel nincs probléma, más eszközökön van net.

Kb egy éve ugyanez történt velem, elvittem egy szervizbe ahol némi ügyetlenkedés után és 2 hét szerelőnél lévő "nyaralás" után közölték, hogy nem tudják megcsinálni. Nem kellett érte fizetnem, úgyhogy nem voltam mérges. Hazamentem és újra tudtam csatlakozni a routeremre. Nem tudom, mit csináltak vele de boldog voltam.

Bárki bármi ötlet?

2021. okt. 21. 17:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Őszintén, nem került semmibe sem. Csak amikor hívott az a lány, aki ott dolgozik, hogy csak úgy tudják megcsinálni ha újra rakják az egészet (ez került volna pénzbe) akkor kicsit furcsáltam. De végül nem tudták újrarakni, mivel valamilyen kód/jelszó hiányzott és így nem kellett fizetnem. Hazamentem és jó volt a gépem. Ezért se értettem, hogy akkor minek kell újrarakni.

Az egyetlen ok, amiért oda vittem a gépem az az, hogy a város ahol élek csak kettő ilyen szerviz van, de a másik az csak telefonokkal foglalkozik.

2021. okt. 24. 06:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet mit mondani. Szégyen, hogy szervíznek nevezik magukat! Mit csinálhatnak, ha egy olyan gép kerül hozzájuk, aminek tényleg van valami komoly baja? Elviszik a szomszéd városba egy szervízbe? Na, de mindegyegy is, lényeg, hogy te önerőből megoldottad a problémádat nélkülük. :)

2021. okt. 24. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!