Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől akadozik a játék?

Mitől akadozik a játék?

Figyelt kérdés

Korábban HDD-n voltak a játékok, akkor nem tapasztaltam ilyet. Tegnap raktam be az új m.2-es SSD-t és arra tettem rá a játékokat. Eddig még csak a Far Cry 6-ot néztem, többivel még nem próbálkoztam.

Ez az akadozás elég gyakran jön elő. Van, hogy teljesen smooth a játék és egyszer csak ilyen mikro laggok lesznek, vagy nem is tudom hogy írjam le. Az FPS az stabil 60, még akkor is, ha ezek a mikro laggok jelen vannak.

Szóval nem értem, mi lehet a probléma?

2023. szept. 7. 20:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
SAM miért nincs bekapcsolva, Arra is van pici esély, hogy az segít rajta.
2023. szept. 9. 20:14
 22/24 A kérdező kommentje:
Talán igazad volt! Most, hogy engedélyeztem, így mintha már jó lenne.(azért lekopogom :D). Köszi mindenkinek!
2023. szept. 9. 23:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Na de jó, tesztelgesd picit még akkor, de reméljük tényleg megoldotta. :)
2023. szept. 9. 23:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Elvileg amúgy még picit a teljesítményt is növelheti, AMD karik esetében általában jobban észrevehető mint az NV megfelelőjüknél.
2023. szept. 9. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!