Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől akadozik a játék?

Mitől akadozik a játék?

Figyelt kérdés

Korábban HDD-n voltak a játékok, akkor nem tapasztaltam ilyet. Tegnap raktam be az új m.2-es SSD-t és arra tettem rá a játékokat. Eddig még csak a Far Cry 6-ot néztem, többivel még nem próbálkoztam.

Ez az akadozás elég gyakran jön elő. Van, hogy teljesen smooth a játék és egyszer csak ilyen mikro laggok lesznek, vagy nem is tudom hogy írjam le. Az FPS az stabil 60, még akkor is, ha ezek a mikro laggok jelen vannak.

Szóval nem értem, mi lehet a probléma?

2023. szept. 7. 20:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Van esetleg bármi megoldás a hdd kiszedésén kívűl? Az az igazság, hogy nem nagyon akarom kiszedni, mert fájlokat jó rajta tárolni és azok nekem fontosak. SSD-re meg nem akarom átrakni, mert csak a játékoktól venné el a helyet.
2023. szept. 8. 15:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Én kételkedek ebben a HDD dologban amúgy, nekem is van a gépben HDD és nem okoz semmi ilyesmit, igaz én is csak tárolok rajta, rendszer, játékok külön-külön SSD-kről futnak.
2023. szept. 8. 15:59
 13/24 A kérdező kommentje:

Felvettem videóra. Nem tudom mennyire jön át, de szerintem látni, hogy miről van szó.

[link]

2023. szept. 8. 16:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Tegyél fel valami komolyabb overlay-t ami mutatja a proci és vga órajeleit is, és nézd emg azzal, hogy mikor jön a drop valamelyik órajel esik-e látványosan.
2023. szept. 8. 16:45
 15/24 A kérdező kommentje:

#14 Úgy tettem. Én nem láttam semmi látványosat. De talán a többiek jobban eligazodnak, vagy észrevesznek valamit.

[link]

[link]

[link]

2023. szept. 8. 17:18
 16/24 anonim ***** válasza:
Órajele a GPU-nak az elég szépen mozog, majd talán jön valaki szintén AMD kártyával, hogy ez mennyire normális szint.
2023. szept. 8. 20:46
 17/24 A kérdező kommentje:
#16 Állítottam rajta. Most már kicsiket mozog 2100-2200 között, viszont a probléma még mindig fennáll sajnos. Valami ötlet?
2023. szept. 9. 11:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Power limitet adtál neki, így stabillabban tartja az órajelet de teljesen ugyanúgy amradt a jelenség?
2023. szept. 9. 15:57
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen. Még mindig ugyan az.
2023. szept. 9. 20:00
 20/24 A kérdező kommentje:

Ezeket állítottam, ha jobban érdekel valakit, vagy ha fontos lehet.

[link]

2023. szept. 9. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!