Miért akadozik még ilyen laptopon is ez a játék?
Az Euro Truck Simulator 2-ről volna szó. Magas grafikai beállításokon játszok, de laggol, nem megy végig tükörsimán.
A laptopom: i5 4200H 2.80-as proci, 4 GB RAM, Geforce GTX 950M 2 gigás videokártya.
Azt is olvastam, hogy ilyen konfigurációval ultran is mehetne... Már levettem a felbontast is a magas grafikahoz, de csak úgy megy.
Nem tudom milyen gép kellene neki...
"Azt is olvastam, hogy ilyen konfigurációval ultran is mehetne..."
Hát biztos nem volt valaki nagy szakértő aki ilyet állított.
Az ajánlott proci igénye a játéknak 4 magos, a tied csak 2 mag 4 szálas.
Ajánlott RAM 6GB a tied csak 4GB ez a minimum gépigény.
A videókártya szintén egy gyengusz laptop vidkari, közelébe nincs az ajánlott gépigénynél feltüntetett GTX 760-hez.
Tényleg? Nem tudtam.
Úgy mondták a GTX 950M jobb mint a GTX 760.
Látatlanba is megmondom neked, hogy max ramot fogsz tudni bővíteni, de az még önmagában kevés lesz.
Hát sajnos nem nagyon értek az ilyen adatok olvasásához, épp ezért is írtam ide.
Egyébként épp erre gondoltam, hogy ha veszek bele 8 giga RAM-ot (azt írja annyit lehet az én laptopomba) akkor az nem e segítene a problémán...
Gyenge és régi gép. Az ajánlott GPU az asztali GTX 760. Majdnem kétszer olyan erős, mint a tied. Ez kéne 1080p high beállításokhoz.
1080p low beállítésokra viszont elég lehet. Proci talán elég...
Afterburner-rel irasd ki az FPS-t! Amíg 60 alatt van, addig nem lesz folyamatos a kép. Ha kiírod a gpu és procikihasználtságot is, akkor az is kiderül, hogy mi a szűk keresztmetszet, így lehet variálni a beállítésokkal.
Kompromisszumos lesz ez mindenhogyan.
A hűtőpad nem a gépet hűti, hanem a külső borítást, meg az asztalt. A belső hőmérsékletekre semmilyen hatással nincs. Mivel ez már elég régi gép, így újrapasztázás és takarítés nagyon javasolt a játéktól függetlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!