Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az aláírásom befényképezése...

Az aláírásom befényképezése megfelel elektronikus aláírásnak kérvénynél?

Figyelt kérdés

Elektronikusan kellett beküldenem egy kérvényt, és az aláírást úgy oldottam meg, hogy papíron aláírtam, azt befényképeztem és az aláíráshoz a befényképezett aláírásomat csatoltam.

Ez így érvényes?

2023. aug. 14. 23:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%

Linkeld be a képet és kiderítem fel tudok-e vele venni a nevedben pár millkós hitelt.. :P

Az eredményről biztos értesülni fogsz.

2023. aug. 14. 23:55
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
Annyira nem lehetsz életképtelen, hogy rákérdezz a fogadó félnél... Ugyanis ha a hitelesített elektronikus aláírás kell, ezzel lóphaszt nem érsz el.
2023. aug. 15. 00:19
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérnek elektronikus aláírást vagy csak a dokumentumot kell beküldeni elektronikusan? Járj utána!
2023. aug. 15. 00:48
 4/21 A kérdező kommentje:
Csak egy kérelmet kellett megírnom az egyetem számára, és az "alulírott" részhez nem tudtam odavarázsolni az elektronikus aláírást. Ezért papírra írtam és befotóztam.
2023. aug. 15. 01:37
 5/21 A kérdező kommentje:
Nyilván azért írtam ki a kérdést, mert este nem tudtam a fogadó félt megkérdezni...
2023. aug. 15. 01:38
 6/21 anonim ***** válasza:
Hát ezt az egyetemtől kell megkérdezni. De elvileg normális esetben a profiloddal hitelesítenéd az ilyet. (Fogalmak sincs... nekem sose kellett ilyen. Mivel neptunban lett megadva minden, így nem kellett plusz semmi sem. Hitelesnek értettek minden doksit, amivel ott kellett foglalkozni.)
2023. aug. 15. 23:01
 7/21 anonim ***** válasza:

Az elektronikus aláírást ezen az oldalon lehet rátenni a dokumentumra:

[link]

Az alulírott részt ilyenkor nem kell kitölteni, mert rákerül a dokumentumra a hitelesítő kulcs.

Van, hogy elfogadják a lefotózott vagy az aláírt és bescannelt példányt is.

2023. aug. 15. 23:13
 8/21 anonim ***** válasza:

7/

És hogy ellenőrzöd hogy valós-e az aláírás?

(csak mert ilyen cetlit én is rá tudok rakni bárkinek a nevében)

2023. aug. 15. 23:34
 9/21 A kérdező kommentje:
Szerintem fognak ebből ügyet csinálni. Egy kicsit túlaggódtam.
2023. aug. 15. 23:49
 10/21 A kérdező kommentje:
*nem fognak
2023. aug. 15. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!