Az aláírásom befényképezése megfelel elektronikus aláírásnak kérvénynél?
Figyelt kérdés
Elektronikusan kellett beküldenem egy kérvényt, és az aláírást úgy oldottam meg, hogy papíron aláírtam, azt befényképeztem és az aláíráshoz a befényképezett aláírásomat csatoltam.
Ez így érvényes?
2023. aug. 14. 23:44
1/21 anonim válasza:
Linkeld be a képet és kiderítem fel tudok-e vele venni a nevedben pár millkós hitelt.. :P
Az eredményről biztos értesülni fogsz.
2/21 anonim válasza:
Annyira nem lehetsz életképtelen, hogy rákérdezz a fogadó félnél... Ugyanis ha a hitelesített elektronikus aláírás kell, ezzel lóphaszt nem érsz el.
3/21 anonim válasza:
Kérnek elektronikus aláírást vagy csak a dokumentumot kell beküldeni elektronikusan? Járj utána!
4/21 A kérdező kommentje:
Csak egy kérelmet kellett megírnom az egyetem számára, és az "alulírott" részhez nem tudtam odavarázsolni az elektronikus aláírást. Ezért papírra írtam és befotóztam.
2023. aug. 15. 01:37
5/21 A kérdező kommentje:
Nyilván azért írtam ki a kérdést, mert este nem tudtam a fogadó félt megkérdezni...
2023. aug. 15. 01:38
6/21 anonim válasza:
Hát ezt az egyetemtől kell megkérdezni. De elvileg normális esetben a profiloddal hitelesítenéd az ilyet. (Fogalmak sincs... nekem sose kellett ilyen. Mivel neptunban lett megadva minden, így nem kellett plusz semmi sem. Hitelesnek értettek minden doksit, amivel ott kellett foglalkozni.)
7/21 anonim válasza:
Az elektronikus aláírást ezen az oldalon lehet rátenni a dokumentumra:
Az alulírott részt ilyenkor nem kell kitölteni, mert rákerül a dokumentumra a hitelesítő kulcs.
Van, hogy elfogadják a lefotózott vagy az aláírt és bescannelt példányt is.
8/21 anonim válasza:
7/
És hogy ellenőrzöd hogy valós-e az aláírás?
(csak mert ilyen cetlit én is rá tudok rakni bárkinek a nevében)
9/21 A kérdező kommentje:
Szerintem fognak ebből ügyet csinálni. Egy kicsit túlaggódtam.
2023. aug. 15. 23:49
10/21 A kérdező kommentje:
*nem fognak
2023. aug. 15. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!