Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Google Mailben lehet olyat...

Google Mailben lehet olyat csinálni hogy egy vagy több személyt kijelölök valahogy és az ő e-mailjeiket előre teszi a beérkezettek között vagy esetleg még értesítést is kapok arról ha küldenek valamit?

Figyelt kérdés

Van 2 személy akiktől mostanság nagyon sok e-mailt kapok amikben fontos dolgok vannak, így nem szeretném hogy a sok másik levél közt ezek elvesszenek!

Eddig mindig úgy csináltam hogy a nevükre rákerestem és akkor az összes általuk küldött dolgot behozta, viszont ha lenne egyszerűbb mód arra hogy egyből lássam a tőlük beérkező leveleket az nagyon jó lenne.

Én sajnos nem értek ehhez egyáltalán, de hátha van olyan mód hogy ezt a 2 személyt egy csoportba berakom, vagy valamilyen módon kiemelem őket a többiek közül és őket jeleníti meg legfelül mint fontos személyek!

Olyat tudom hogy lehet hogy az e-mailt becsillagozom de azt külön-külön kell és csak a már beérkezetteket lehetséges :( nekem ugyanez jó lenne, csak úgy hogy a rendszer észleli hogy az a bizonyos személy küldte és azonnal be is rakja magától a fontos mappába!

2022. nov. 15. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Fogaskerék → Postaládatípus →

Alapértelmezett Személyre szabás /

Fontos üzenetek elöl /

Fontos levelek Személyre szabás

2022. nov. 15. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Állítsd be egy automatikus szűrőt, hogy rakjon rájuk címkét.

[link]

2022. nov. 16. 06:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszönöm szépen Nektek! Végül csak sikerült magamtól megcsinálni, úgy ahogy #2-es írta! :)
2022. nov. 16. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!