Gmail a beérkezett üzenetek közé teszi az összes közösségi oldalról származó értesítést. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig külön volt egy mappa ezeknek a leveleknek, és oda kerültek automatikusan, de kb. 1 hete válogatás nélkül minden a beérkezett üzenetekbe kerül és így teljesen átláthatatlan és idegesítő lett a gmail a számomra. Hogyan lehet ezt kikapcsolni? Hallottam, hogy elvileg erre figyelmeztetett a gmail pár hete mindenkit, de én ilyen értesítésre nem emlékszem.. lehet elfogadtam véletlenül valamit? Hogyan lehet visszacsinálni?
Köszönöm előre is a segítséget!
2021. jan. 1. 10:11
2/3 Argloss válasza:
Jobb felül a profilképtől nem messze kattints a fogaskerékre, majd az összes beállításra. A beérkező levelek fület kiválasztva találod meg a kategóriák szerinti csoportosítást.
3/3 Argloss válasza:
Gmail applikációban a profilképpel egy vonalban lévő 3 vonalas ikonra kell koppintani, majd beállítások, ott a saját email címedre, és végül a beérkező levelek kategóriáinál lehet bekapcsolni a csoportosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!