Gmail tud értesítést küldeni ha e-mailem jön?
Figyelt kérdés
Be tudom állítani valahogy, hogy ha nem vagyok bejelntkezve épp a gmail fiókomban, hanem csak internetezek, akkor kapjak egy felugró ablakba értesítést, hogy e-mailem érkezett?2020. aug. 2. 10:12
1/8 savanyújóska válasza:
Ha nem vagy bejelentkezve, akkor nem. Ha viszont be vagy jelentkezve, csak épp nincs megnyitva, akkor az asztali értesítéseket kell engedélyezni a Gmail számára, és ilyenkor a jobb alsó sarokban kapni fogsz egy standard értesítést, ha e-mail jön. (Win10 alatt ott, Ubuntun felül, máshol nem tudom, de lényeg, hogy működő funkcióról van szó :))
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper, köszönöm szépen!
2020. aug. 2. 13:46
3/8 anonim válasza:
Gmail Notifier
Van WIN-re, Linuxra is. Nem kell hozzá bejelentkezve lenni a fiókodba.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
#6-ra:
A program feltelepítése után, 1x. És amíg le nem állítod/törlöd a programot, addig -az általad beállított időközönként- automatikusan ellenőrzi a fiókodat.
A Kérdezőnek pedig éppen ez kell.
8/8 anonim válasza:
#7-re:
"nem vagyok bejelntkezve ... kapjak egy felugró ablakba értesítést, hogy e-mailem érkezett?"
Tehát ugyanazt csinálja mint bármely levelezőprogram..!
Csak le van butítva gmail only-ra, és nem tölti le a levelet.
Ennyi. (1. feltétel nem teljesült)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!