Mit kell figyelembe vennem laptop vásárlásnál?
Előre szólok annyira anti vagyok a számítás technikához, hogy az egyeseknek már fájhat. Sajnos én csak használni tudom és nem tudom mit kell figyelembe venni vásárláskor.
Legegyszerűbb,ha leírom mire szeretném használni. Működjön rajt a Word, Excel, PowerPoint, (innentől ne neves :-D) a Sims4 minden kiegészítővel és a TrainSimulator(OpenRails-val, összes elérhető pályával [link] fusson rajt lagg nélkül. Ezen kívül nagy eséllyel már csak a Chromot használnám esetleg a Paintot :'-D.
Abba se vagyok biztos, hogy laptop elég lenne. Segítsetek kérlek, tényleg full fogalmatlan vagyok a témában...
Amiket felsoroltál azok kb egy kenyérpirítón is elfutnak.
80-100ezer forint körül már bőven kapsz erre alkalmas laptopot, de lehet még alatta is
ilyen semmi programokhoz majdhogynem bármelyik megteszi,tehát az a kérdés hogy mennyit szándékozol rákölteni.egy ilyen olcsó is elég lenne:
de vehetsz 3x ennyiért is,nincs jelentősége.
a train simulator húzósabb,tehát jobb fog kelleni.a vga 3050 legyen,az ilyen laptopok 300e körül kezdődnek.
Ajánlott gépigény:
CPU:
Intel Core-i5 4690 3.50 GHz Quad Core or AMD Ryzen 7 1700 3.80 GHz Quad Core or Better
RAM:
4 GB RAM (maximum possible under 32-bit Windows)/16 GB or Better (For 64-bit Windows)
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon RX 480 with 4 GB Dedicated VRAM or Better
DX:
9.0c
32- or 64-bit Windows 7 Service Pack 1, 8.1 or 10 Required (Other OS versions and types are not supported)
Hát nem tudom, de ez a leírás alapján minden, csak nem húzós. egy 1650-es laptoppal is bőven ellenne a kérdező
Azért ha a Sims 4-et az összes kiegészítővel, magas/ultra grafikán, legalább 60 fps-sel full hd-ben szeretné futtatni a kérdező, ahhoz azért kell egy kis erő a laptopba.
Kérdés, hogy mik a kérdező igényei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!