Segítség! Hogyan tudnám megoldani, hogy meg tudjam nézni az összes eddigi beszélgetésemet, amikor a Facebookról letöltöm a saját információmat?
Figyelt kérdés
Egy bizonyos ember kitörölte két üzenetét, amit szeretnék megnézni. Azt ajánlották, hogy töltsem le az információimat Facebookon a fiókközpontban. Eddig tökéletesen, gördülékenyen ment minden. Viszont mikor megnyitottam a letöltött fájlt, nem adta be az összes eddigi beszélgetésemet, csak egyetlen egyet, ami tök lényegtelen. Elvileg úgy lenne pedig, hogy minden beszélgetésnek saját mappája van. Így mondták mások is. Nálam nem ez volt, pedig a dátumtartományt is jól állítottam be. Nem tudom, mit hibáztam el az egészben. Ha valaki esetleg tudja, akkor nagyon köszönöm előre is a válaszát!!tegnapelőtt 20:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!