Kockasrudy33 kérdése:
Ha egy pendrivera való feltöltés megszakad és lefagy tőle a pendrive mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
2 pendriveval történt meg az eset. Valami miatt megállt a filek feltöltése. A feltöltést nem lehetett folytatni, sem megismételni, és pár file hibásan maradt. A hibás filekat törölni se lehetett a pendrivekról, se újra feltölteni őket. Valaki nem tudja mit lehetne tenni a probléma megoldása érdekében? Próbálkoztam már a pendrive újraformázásával is, de azokat a hibás filekat nem engedte fel a pendrivera, pedig a számítógépen a filek hibátlanok.jan. 6. 17:36
1/7 anonim válasza:
Pendrive hibának tűnik. Hol vásároltad?
2/7 anonim válasza:
H2testw progival ellenőrizd.
Egyszer jártam úgy ,hogy a bolhapiacon vettem egy 32gb-os pendrive-ot ami a valóságban 8 gb-os volt.A Windows is 32gb-osnak ismerte fel ,de amikor 8 gb-nál többet másoltam rá akkor kifagyott a pendrive minden eltűnt róla.Médiaplaza.eu olcsó pendriveok vannak .
3/7 anonim válasza:
Vagy hamisítvány és nincs rajta akkora valós hely, vagy szar minőségű és túlmelegszik.
4/7 anonim válasza:
Vidd vissza a boltba 2héten belül, vagy csak simán dobd ki az 1 ezer Ft alatti pent.. 😀
5/7 A kérdező kommentje:
A mefia markba vettem az egyiket ami elvileg 2 tb os és ssd s... igaz olcsó is volt ahoz képest. A másik 600 gb a kínai temuról vettem..., az utóbbi esetben a feltöltést én állítottam meg amitől bepöccent, a másik esetébe csak úgy megállt a feltöltés magától
jan. 11. 05:52
6/7 A kérdező kommentje:
Bocsi nem a média márktba, hanem az emagon... egy kicsit összetévesztettem az üzlet nevét
jan. 18. 13:01
7/7 anonim válasza:
Ha a termék forgalmazója az Emag volt, velük nem problémás visszaküldés vagy garanciáztatás. Egyéb piactéri szereplő esetén - főleg hamis terméket forgalmazó tekintetében - lehet, meg sem éri megpróbálni az ügyintézést. Mindenesetre, írj a termék oldalán véleményt, hogy másik el tudják kerülni ezt a terméket/eladót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!