Feltöltési sebesség, számít torrentezésnél?
úgy tudom, hogy 14 napig kell vissza tölteni 1 torrentet amit letöltesz ugye. én esetemben Ncore.
és most ha minél nagyobb a vissza töltési sebességed, annál kevesebb lesz ez a 14 nap? az én feltöltési sebességem ilyen...
14 nap az a min időkeret ami alatt teljesítened kell a feltételeket. (de lehet 30 is)
"ugyan arra az internetre van kötve" - szerintem nincs is csak egy internet.. 😃
Amúgy az nem 14 nap, hanem hó végén ellenőrzik a 14 napnál régebben letöltötteket. Az idő minimum 48 óra, amihez a mérettől függően hozzáadnak még időt.
Számít a feltöltés, mert ha feltöltöd, azzal kiváltod az időt. 1-es aránynál 0 lesz az idő, addig pedig arányosan csökken (pl 0,5 aránynál feleződik). Persze az is számít, hogy tölti-e valaki és milyen sebességgel.
Amúgy ez az idő csak a minimum elvárás. Ezen túl addig seedelheted a torrenteket ameddig csak akarod, ha meg már úgyis megy a gép, miért ne? Nekem vannak bent több évesek is. Szóval fölösleges nézni az időt, csak hagyd bent a kliensben, állítsd be hogy bármennyi (elég sok) torrentet seedeljen egyszerre, induljon a gép indításakor, aztán meg is feledkezhetsz róla.
Ezért nem bannolnak. Akkor fognak, ha egy eszközön több fiókot használsz akár belépni, akár seedelni).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!