Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek SSD-re és mit HDD-re?

Mit tegyek SSD-re és mit HDD-re?

Figyelt kérdés

Most lett új gépem, 1TB SSD 3TB HDD.

Kb 400 giga játék, 200 giga programozói, vágó, képszerkesztő program, 500 giga kép, videó, ~50 giga egyéb lesz rajta az elején.

2023. jún. 30. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Én úgy szoktam csinálni, hogy van egy SSD vagy HDD a rendszernek, oda mennek a programok is. Utána van a többi HDD vagy SSD és azokra a játékok és adatok külön partíciókra vagy teljesen külön meghajtóra.
2023. jún. 30. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:

OS SSD

Kép és videó HDD

Az egyéb nem tudom mi, de a többi igazából tök mindegy. A programok gyorsabban töltenek be SSD-n, de kb. ennyi, szóval mindegy.

Ha ez a felosztás van, akkor én mondjuk úgy csinálnám, hogy a "programozói, vágó, képszerkesztő program" menne még SSD-re és a játékok HDD-re, így van mozgástered mindenhol.

Esetleg ha van valami nagyon új játék, akkor az még mehet SSD-re, de ha ilyen néhány éves játékokról van szó, akkor felesleges.

2023. jún. 30. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Rendszer és a programok SSD, adatok HDD. Ennyire egyszerű.
2023. jún. 30. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálom, hogy a Windows, és a szükséges programok az SSD-men vannak, játszani nem játszom, de az egyéb adataim a HDD-n találhatóak.

Neked azt tudom javasolni, hogy a rendszert, a programokat, kép, és videószerkesztőket, és egyéb lemezigényes programokat rakj az SSD-re, a játékokat pedig a HDD-re, a többi fájloddal együtt.

2023. jún. 30. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!