Mit tegyek SSD-re és mit HDD-re?
Most lett új gépem, 1TB SSD 3TB HDD.
Kb 400 giga játék, 200 giga programozói, vágó, képszerkesztő program, 500 giga kép, videó, ~50 giga egyéb lesz rajta az elején.
OS SSD
Kép és videó HDD
Az egyéb nem tudom mi, de a többi igazából tök mindegy. A programok gyorsabban töltenek be SSD-n, de kb. ennyi, szóval mindegy.
Ha ez a felosztás van, akkor én mondjuk úgy csinálnám, hogy a "programozói, vágó, képszerkesztő program" menne még SSD-re és a játékok HDD-re, így van mozgástered mindenhol.
Esetleg ha van valami nagyon új játék, akkor az még mehet SSD-re, de ha ilyen néhány éves játékokról van szó, akkor felesleges.
Én úgy csinálom, hogy a Windows, és a szükséges programok az SSD-men vannak, játszani nem játszom, de az egyéb adataim a HDD-n találhatóak.
Neked azt tudom javasolni, hogy a rendszert, a programokat, kép, és videószerkesztőket, és egyéb lemezigényes programokat rakj az SSD-re, a játékokat pedig a HDD-re, a többi fájloddal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!