Fujitsu Amilo Li1718 CPU:T2080 1.73Ghz 2gb ram milyen os tegyek ra ami jo es gyors lenne even?
Figyelt kérdés
32bites2022. júl. 2. 18:44
1/5 Közveszélyes Kontár válasza:
hat hogy gyors e lesz
de barmit ami 32Bit win es ugy erzed jo neked
Linuxbol nem tudom, sokkal gyorsabbak azok se lesznek ha valami komolyabb
3/5 Közveszélyes Kontár válasza:
ram igazabol os futatasokhoz eleg, ha semmi modernet nem hasznalsz progit :D es gondolom nem
proci mar a gyengebbik lancszem de igazabol az is eleg OSekhez, mai irodai legalja procik se sokkal erosebbek
talan ha bovitheto ram hasznos lehetne (de az koltseg)
de hogy normalisan netez, online videoz stb.
netan barmi komolyabb, mai modern progikkal eleg kilatastalan minden lassu lesz,
igy nem a rendszer a fo gond hanem maguk a progik
4/5 A kérdező kommentje:
Hat ez egy 13 eves laptop ingyen kaptam mert eleg rosz alapotban volt ki hozztam belole a legtobbet es most egy win 7 ra tettem majd megprobalom eladni
2022. júl. 2. 19:12
5/5 anonim válasza:
XP, és netre ne kösd, akkor kiválóan menni fog minden arra tervezett program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!