Siemens Fujitsu Amilo M7405 laptopba van beépített wifi?
Olyanra gondolok, ami nem vezetékes internet,hanem hordozható akkumulatoros wifi router.
A gép nem mai darab tudom, de a célnak megfelelne, amire kell.
Próbáltam rákeresni, de nem tálaltam leírást.
Van (laptopokban mindig szokott lenni), max le van tiltva bios-ban vagy valami Fn gombkombinációval.
Viszont a paramétereit megnézve: kérdés, hogy mire tudod még használni? Jelenleg a kávéfőzőbe erősebb processzort raknak már :) a memória mérete pedig elég lehetne egy linux telepítésére, de böngészőt már nem tudsz vele megnyitni.
Maximum nosztalgiázni lehet jó.
Valahol azt hallottam hogy XP-be nincs, máshol azt hogy van, ezért is kérdeztem.
Igazából e-mail tájékoztatók, fogadása/küldése a cél, munka miatt. Külön rendszer, nem sima Gmail. Talán ilyesmire még megfelel.
Ha le van tiltva esetleg, akkor azt hogyan lehet feloldani? Nem vagyok zseni az ilyesmihez, a használata nem okoz gondot, az bőven elég.
Köszönöm a válaszod.
Ja hogy ezt te meg akartad venni???? Azt hittem a pincében volt és "befogod" valami feladatra. Hát viszonylag jó ár az "ingyen", akkor oké, amúgy egy vasat sem ér.
Mennyit szánnál rá?
Igen, ezt készültem megvenni. Újra lett telepítve, az állapota jó, de nyilván nem ingyé van.
Erre mennyit szánnék, vagy alapból egy gépért gondoltad?
Egyenlőre nem gondolkodtam "komoly" gépben,mert nem szükséges, tehát nem filmezés és hasonló célra, csak amit elbír a munka miatt.
10-20 ezer között.
Mondjuk valami ilyesmi.. ez alá nem mennék semmiképp.
És ha nincs semmi windows specifikus cucc (pl valami egyedi könyvelő szoftver, akármi) akkor én tuti linuxot raknék rá, mert akkor a sovány 4GB ram-ból több marad használatra.
Nyilván win10 felejtős amúgy, régebbit a frissítés hiánya miatt pedig nem ajánlanék munkára. Főleg levelezés esetén... jön egy ransomware kártevő és mindennek lőttek.
Ez valóban jobbnak tűnik. Az aksi nem lenne fontos, mert hálózatról használnám, nem vinném sehova.
Köszi.
A kérdésben említett gép XP-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!