Miért éri meg Windows 10-röl Ubuntura váltani?
Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 21:05
11/17 anonim válasza:
10: "Finomhangolások" - Ez mit jelent és mennyi ideig tart? Linuxon ezeket mennyi ideig tart beállítani?
"telemetria letiltása" - Ez mit jelent, hogy csinálod, és miért jó?
12/17 gentoojedi válasza:
Telemetria:
Az a sok kérdés, amit az után tesz fel miután a számítógép elnevezése után újraindul. Továbbá az edge böngésző első megnyitásakor kérdez minden egyes felhasználói fiókban.
13/17 gentoojedi válasza:
"12 anonim ***** válasza:
10: "Finomhangolások" - Ez mit jelent és mennyi ideig tart? Linuxon ezeket mennyi ideig tart beállítani?"
Melyik linuxon? Ez disztribúcióként eltérő.
14/17 gentoojedi válasza:
A kérdés amúgy több szempontból is problémás. Linuxos létemre erre én is úgy válaszolnék h nem érdemes, de én az Ubuntut nem szeretem, mert számomra van több másik disztribúció, ami kényelmesebb és jobb. A kérdező meg úgy értelmezi a kérdést, hogy miért éri meg Windows 10 valamilyen linux desktop osre váltani.
15/17 anonim válasza:
Ez már a desktop linux éve lesz?
Amikor a linux használók többen lesznek a windowst használóknál?
16/17 anonim válasza:
Hát ja. Lassan tényleg eljön a Linux éve. Úgyhogy én még várok...
17/17 anonim válasza:
Ha teljesen ingyenes rendszert akarsz ami stabil és megbízható, sokkal kevésbé sebezhető és nem zavar hogy sok program nem elérhető rá ami Windowsra igen akkor megéri. A Linux Mintet ajánlom, az is Ubuntu alapú és csak feltelepítik és működik, nem nagyon kell benne semmit állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!