Windows 10 64 bit pro verzión hogyan érhetem el a bass boost opciót?
Figyelt kérdés
Az előző gépemen ugyan ez volt, de ott megtaláltam az audió beállításoknál, hogy tudjak + basszust adni mindenre ami a gépen van, játék, böngésző stb. Ennél a gépnél viszont nincs ilyen opció. Valaki tudja hogyan érhetem el ezt a programot vagy akármit? :D2023. máj. 3. 11:05
1/2 A kérdező kommentje:
Néztem videót, ahol pontosan ezt mutatták be, de az valahogy nem működött sajna.
2023. máj. 3. 11:05
2/2 anonim válasza:
Driver gond valószínű, itt látni hogy hozható be ez az opció, de mivel más drivert igényel, lehet más nem úgy fog működni, ahogy eddig.. nem próbáltam, csak máshogy kerestem rá :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!